Тонкі крепи
(покроковий рецепт з фото)
Млинці популярні не тільки в Росії чи Україні. У Франції тонкі млинці готують вже сотні років, тільки там вони називаються абсолютно по-іншому. Розповім про те, як приготувати тонкі крепи.
Бездріжджове тісто на молоці або на воді - це тонкі крепи. Всі інгредієнти обов'язково потрібно гарненько змішати, а потім вже можна приступати до приготування. Крепи подають відразу після приготування. Можна начинити їх солодкими начинками або м'ясними, сирними, а також зробити в соусі.
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 1 ¼ Склянок
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Складіть в чашу блендера борошно, яйця, молоко, 3 столові ложки розтопленого вершкового масла, сіль. Збийте все гарненько до однорідної маси.
2. Розігрійте сковороду, змастіть вершковим маслом.
3. Вилийте 3 столові ложки тесту на центр сковороди і нахилами в різні боки розподіліть тісто по всій поверхні.
4. Обсмажуйте з одного боку близько 30 секунд.
5. Переверніть креп і обсмажуйте з іншого боку 20-30 секунд.
6. Зніміть креп зі сковороди і перекладіть в тарілку. Обсмажте інші і подавайте до столу.