Рецепт Тонкі крепи фото

Тонкі крепи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Млинці , Налисники
Кількість порцій: 5
Час приготування: 20 хв.

Млинці популярні не тільки в Росії чи Україні. У Франції тонкі млинці готують вже сотні років, тільки там вони називаються абсолютно по-іншому. Розповім про те, як приготувати тонкі крепи.

Опис приготування:

Бездріжджове тісто на молоці або на воді - це тонкі крепи. Всі інгредієнти обов'язково потрібно гарненько змішати, а потім вже можна приступати до приготування. Крепи подають відразу після приготування. Можна начинити їх солодкими начинками або м'ясними, сирними, а також зробити в соусі.

  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 1 ¼ Склянок
  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
тонкі крепи - фото крок 1
1. Складіть в чашу блендера борошно, яйця, молоко, 3 столові ложки розтопленого вершкового масла, сіль. Збийте все гарненько до однорідної маси.
тонкі крепи - фото крок 2
2. Розігрійте сковороду, змастіть вершковим маслом.
тонкі крепи - фото крок 3
3. Вилийте 3 столові ложки тесту на центр сковороди і нахилами в різні боки розподіліть тісто по всій поверхні.
тонкі крепи - фото крок 4
4. Обсмажуйте з одного боку близько 30 секунд.
тонкі крепи - фото крок 5
5. Переверніть креп і обсмажуйте з іншого боку 20-30 секунд.
тонкі крепи - фото крок 6
6. Зніміть креп зі сковороди і перекладіть в тарілку. Обсмажте інші і подавайте до столу.

Схожі рецепти