Французькі крепи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо млинці можуть бути товсті або тонкі, то крепи - це дуже тонкі млинці, чим тонше, тим краще. Розповім про рецепті найтонших, майже прозорих, млинчиків, як приготувати французькі крепи.
Крепи - це класичний французький десерт. Тонкі млинці популярні в усьому світі, кожна країна може похвалитися своїм рецептом їх приготування. Крепи подають з шоколадною пастою або з соусом, наприклад, з апельсиновим або лимонним. Їжте їх гарячими, відразу після обсмажування або остиглими.
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Молоко - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
1. Збийте вінчиком молоко з яйцями, потім введіть до рідких інгредієнтів борошно.
2. Додайте цукровий пісок і сіль.
3. Гарненько перемішайте тісто і відправте його на 15 хвилин в холодильник.
4. Розігрійте сковороду з вершковим маслом, вилийте близько 0, 25 склянки тесту і розподіліть по всій поверхні.
5. Обсмажуйте млинці з одного сторони біля 1-2 хвилин, потім переверніть.
6. Готуйте з іншого боку до золотистого кольору і видаліть зі сковороди.
7. Подавайте готові крепи відразу або після охолодження.