Рецепт Французькі крепи фото

Французькі крепи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Млинці, Налисники

Якщо млинці можуть бути товсті або тонкі, то крепи - це дуже тонкі млинці, чим тонше, тим краще. Розповім про рецепті найтонших, майже прозорих, млинчиків, як приготувати французькі крепи.

Крепи - це класичний французький десерт. Тонкі млинці популярні в усьому світі, кожна країна може похвалитися своїм рецептом їх приготування. Крепи подають з шоколадною пастою або з соусом, наприклад, з апельсиновим або лимонним. Їжте їх гарячими, відразу після обсмажування або остиглими.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
французькі крепи - фото крок 1
1. Збийте вінчиком молоко з яйцями, потім введіть до рідких інгредієнтів борошно.
французькі крепи - фото крок 2
2. Додайте цукровий пісок і сіль.
французькі крепи - фото крок 3
3. Гарненько перемішайте тісто і відправте його на 15 хвилин в холодильник.
французькі крепи - фото крок 4
4. Розігрійте сковороду з вершковим маслом, вилийте близько 0, 25 склянки тесту і розподіліть по всій поверхні.
французькі крепи - фото крок 5
5. Обсмажуйте млинці з одного сторони біля 1-2 хвилин, потім переверніть.
французькі крепи - фото крок 6
6. Готуйте з іншого боку до золотистого кольору і видаліть зі сковороди.
французькі крепи - фото крок 7
7. Подавайте готові крепи відразу або після охолодження.

Схожі рецепти