Рецепт Французькі крепи з яблучною начинкою фото

Французькі крепи з яблучною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Масляна
Випічка , Страви з начинкою , Млинці
Час приготування: 1 г. 30 хв.

З французького крепи - це означає млинці. Млинці самі по собі виходять дуже ніжними. Яблучна начинка їх доповнює і дуже вдало.

Кількість порцій: 5-6
  • Борошно - 80 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 350 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Чайна ложка (плюс 100 г в начинку)
  • Вершкове масло - 60 грам (плюс 60 г в начинку)
  • Яблука - 750 грам (начинка)
  • Бренді або коньяк - 60 мілілітрів (начинка)
французькі крепи з яблучною начинкою - фото крок 1
1. Для начинки яблука очистити від шкірки і видалити серцевину. Яблука потрібно нарізати дрібними кубиками. У глибокій сковороді розтопити масло і покласти туди яблука. Насипати цукор і перемішати. На невеликому вогні гасити яблука 10 хвилин. Після цього збільшити вогонь і смажити, щоб яблука почали карамелізуватися. Прибрати сковорідку з вогню і налити в яблука бренді. Все перемішати і відкласти, щоб начинка охолонула.
французькі крепи з яблучною начинкою - фото крок 2
2. Для млинців. У просіяне борошно додати сіль і цукор. Молоко вливати тонкою цівкою, постійно помішуючи тісто. Додати в тісто яйця і розтоплене масло. Тепер все треба збити до однорідного стану.
французькі крепи з яблучною начинкою - фото крок 3
3. З отримав тесту випекти млинці. Покласти їх в окрему тарілку і закрити кришкою. На кожен млинець покласти начинку і згорнути рулетиком.
французькі крепи з яблучною начинкою - фото крок 4
4. Наші французькі крепи готові, можна подавати їх до столу. Крепи можна прикрасити начинкою.

Схожі рецепти