Млинці з яблучною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Млинці виходить дуже смачні солодкі і начинка просто обалденная яблучна!
Кількість порцій: 3
- Для млинців: - 6 грам(80 г борошна
3 яйця
350 мл молока
Дрібка солі
1 ç.l. Цукру
60 г вершкового масла) - Для начинки: - 4 грами(750 г яблук
100 г пісочний
60 г вершкового масла)
Ці всі інгредієнти для млинців і начинки.
Сача готуємо начинку. Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину. Нарізаємо яблука дрібними кубиками. У сотейнику розтоплюємо масло, кладемо яблука, сиплемо цукор, перемішуємо і на невеликому вогні тушкуємо приблизно 10 хвилин.
Знімаємо кришку, додаємо вогонь і смажимо яблука до тих пір, поки вони не почнуть карамелізуватися.
Знімаємо сотейник з вогню і відставляємо в сторону.
Знімаємо сотейник з вогню і відставляємо в сторону.
Готуємо млинці. У борошно сиплемо сіль і цукор. Потихеньку вливаючи молоко, постійно розмішуємо масу. Потім вбиваємо яйця, вливаємо розтоплене масло і збиваємо до однорідності.
Смажимо млинці і складаємо їх на тарілку. На кожен млинець кладемо начинку.
Смажимо млинці і складаємо їх на тарілку. На кожен млинець кладемо начинку.
Звертаємо в трубочки і подаємо на стіл.