Рецепт Печиво з яблучною начинкою фото

Печиво з яблучною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Пісочне тісто, Яблука
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Печиво

У скарбничку з швидкими і простими рецептами випічки пропоную вам додати ще один - апетитне печиво з яблучною начинкою і горішками. Це відмінний десерт до чаю для дорослих і дітей.

У таке печиво можна використовувати як свіжі, дрібно нарізані або карамелізовані яблучка, так і густе яблучне повидло. У тісто також можна додати жменю улюблених горішків, буде дуже здорово. З тіста можете вирізати будь-які печенюшки або ж, як в даному варіанті, спекти корж і нарізати його перед подачею.

  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Яблука або яблучне повидло - 1/2 склянки
  • Горіхи - 50 грам
  • Борошно - 1.5-2 склянки (приблизно)
  • Сода - 1 Чайна ложка
печиво з яблучною начинкою - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти і включіть розігріватися до 190 градусів духовку.
печиво з яблучною начинкою - фото крок 2
2. Яйця з'єднайте з цукром і збийте.
печиво з яблучною начинкою - фото крок 3
3. Додайте м'яке вершкове масло.
печиво з яблучною начинкою - фото крок 4
4. Всипте подрібнені горішки. Я рекомендую порубати ножем, щоб були великі шматочки.
печиво з яблучною начинкою - фото крок 5
5. Додайте ванільний цукор. Ще для аромату можна всипати дрібку кориці.
печиво з яблучною начинкою - фото крок 6
6. Всипте соду.
печиво з яблучною начинкою - фото крок 7
7. Додайте яблука.
печиво з яблучною начинкою - фото крок 8
8. Перемішайте все до однорідності і потроху всипати борошно.
печиво з яблучною начинкою - фото крок 9
9. Замісити тісто. Воно не повинно бути занадто крутим!
печиво з яблучною начинкою - фото крок 10
10. Викладіть тісто у жароміцних форму і запікайте близько 20-30 хвилин.
печиво з яблучною начинкою - фото крок 11
11. Готове печиво остудіть і наріжте порційними шматочками.
печиво з яблучною начинкою - фото крок 12
12. Приємного чаювання!

Схожі рецепти