Печиво з яблучною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з швидкими і простими рецептами випічки пропоную вам додати ще один - апетитне печиво з яблучною начинкою і горішками. Це відмінний десерт до чаю для дорослих і дітей.
У таке печиво можна використовувати як свіжі, дрібно нарізані або карамелізовані яблучка, так і густе яблучне повидло. У тісто також можна додати жменю улюблених горішків, буде дуже здорово. З тіста можете вирізати будь-які печенюшки або ж, як в даному варіанті, спекти корж і нарізати його перед подачею.
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Яблука або яблучне повидло - 1/2 склянки
- Горіхи - 50 грам
- Борошно - 1.5-2 склянки (приблизно)
- Сода - 1 Чайна ложка
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти і включіть розігріватися до 190 градусів духовку.
2. Яйця з'єднайте з цукром і збийте.
3. Додайте м'яке вершкове масло.
4. Всипте подрібнені горішки. Я рекомендую порубати ножем, щоб були великі шматочки.
5. Додайте ванільний цукор. Ще для аромату можна всипати дрібку кориці.
6. Всипте соду.
7. Додайте яблука.
8. Перемішайте все до однорідності і потроху всипати борошно.
9. Замісити тісто. Воно не повинно бути занадто крутим!
10. Викладіть тісто у жароміцних форму і запікайте близько 20-30 хвилин.
11. Готове печиво остудіть і наріжте порційними шматочками.
12. Приємного чаювання!