Французькі млинчики на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні, тоненькі і повітряні, нереально смачні і з апетитними добавками. Поспішаю показати вам нескладний варіант, як приготувати французькі млинці на молоці. Запам'ятовуйте і повторіть будинку!
Хочу звернути вашу увагу на те, що добавки до млинців можуть бути найрізноманітніші. Я пропоную тільки кілька варіантів, які, на мій погляд, підходять просто ідеально. Нутелла і згущене молоко, мед і полуничне варення, а також свіжі ягоди і фрукти. Від такого десерту не відмовляться ні дорослі, ні діти
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 3 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 6 штук
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1. Ось такі інгредієнти ми будемо використовувати, щоб спекти французькі млинці на молоці.
2. У глибокій мисці збийте яйця з цукром, ванільним екстрактом, борошном і склянкою молока. Після влийте молоко, ретельно збиваючи, щоб не було грудочок. Масло розтопіть, остудіть і додайте в тісто.
3. Розігрійте дуже добре сковороду. Наливайте в неї тісто невеликим порціями, щоб вийшли тонкі млинці.
4. Смажте їх з двох сторін до рум'яної скоринки.
5. Подавайте до столу з улюбленими добавками.
Смачного!
Смачного!