Французькі млинчики
(покроковий рецепт з фото)
У чому успіх і популярність солодких млинчиків? У простоті приготування і відмінною смаку. Дивіться, як приготувати французькі млинці. Мені здається, це рецепт, яким повинен опанувати кожен.
З такої кількості продуктів у мене зазвичай виходить близько 8 млинчиків. Цього вистачає, щоб нагодувати сім'ю, а іноді ще й залишається.
Для мене готувати млинці - одне задоволення, мене захоплює цей процес. І до того ж часу він займає трохи.
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 500 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Масло або цедра апельсина - 0, 5 чайних ложки
Розтопити вершкове масло в мікрохвильовці, змішайте з молоком і яйцями. Потім влийте це до борошна з сіллю і замішати тісто без грудочок. Додайте дрібно терту цедру або масло апельсина.
Сковороду розжарити і злегка змастіть маслом. Налийте трохи тесту і розподіліть по сковороді.
Смажте на одній стороні хвилини 1, 5, потім акуратно переверніть млинець лопаткою і потримайте ще близько хвилини.
Готові млинці можна їсти просто так.
Але я зазвичай роблю з них справжній апетитний десерт, доповнюючи шоколадним соусом і фруктами.