Французькі солодкі грінки
(покроковий рецепт з фото)
У США таке блюдо називається "французькими тостами" . Вони відмінно підходять для сніданку або полудня. Готуються швидко, а виходить дуже смачно. Ділюся з вами рецептом їх приготування!
Подати такі грінки можна до чаю, кави або будь-яким іншим напоям. Можна до них додати корицю або полити ягідним соусом. Цей рецепт досить універсальний. Доповнити його можна своїм улюбленим смаком. Дуже смачно!
- Кнопка - 1 штук
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Цукор - За смаком
- Рослинна олія - 100 грам (для смаження)
Змішайте молоко з яйцем.
Батон наріжте і умочіть в молочну суміш.
Обсмажте на гарячій сковороді з двох сторін.
Викладіть на серветки, щоб ввібрати зайвий жир. Посипте відразу цукром.
Приємного чаювання!