Французькі грінки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Такі грінки відмінно підходять для сніданку. Вони стануть найкращим початком дня! Готуються французькі грінки просто і швидко, а аромат піднімає настрій. Розповідаю, як приготувати смачний сніданок!
Такий смачний сніданок порадує всіх без винятку. Замість яблук можна закарамелізіровать інші фрукти. Наприклад, груші, сливи або банани. Все одно буде дуже смачно!
- Кнопка - 1 штук
- Яйце - 1 штук
- Молоко - 150 мілілітрів
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложок
- Яблуко - 4-6 штук
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
В мисочке взбейте молоко, яйце і цукрову пудру.
Шматочки батона умочіть в молочній суміші і обсмажте з двох сторін. Викладіть на тарілку.
В окремій сковороді розтопіть вершкове масло і додайте цукор. Викладіть яблука, нарізані кубиками. Гасіть все до м'якості цукру і випарювання зайвої рідини.
Викладіть яблучну начинку на грінки і угощайтесь.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!