Французькі грінки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Такі грінки відмінно підходять для сніданку. Вони стануть найкращим початком дня! Готуються французькі грінки просто і швидко, а аромат піднімає настрій. Розповідаю, як приготувати смачний сніданок!
Опис приготування:
Такий смачний сніданок порадує всіх без винятку. Замість яблук можна закарамелізіровать інші фрукти. Наприклад, груші, сливи або банани. Все одно буде дуже смачно!
- Кнопка - 1 штук
- Яйце - 1 штук
- Молоко - 150 мілілітрів
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложок
- Яблуко - 4-6 штук
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
В мисочке взбейте молоко, яйце і цукрову пудру.
Шматочки батона умочіть в молочній суміші і обсмажте з двох сторін. Викладіть на тарілку.
В окремій сковороді розтопіть вершкове масло і додайте цукор. Викладіть яблука, нарізані кубиками. Гасіть все до м'якості цукру і випарювання зайвої рідини.
Викладіть яблучну начинку на грінки і угощайтесь.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!