Рецепт Французькі грінки фото

Французькі грінки
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло
Дієтичне харчування
На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 5-7

Просте, але витончене і дуже ароматне блюдо до сніданку - грінки в клярі з корицею. Подавайте такі грінки з маслом, ягодами або медом. Дуже смачно і ситно!

Опис приготування:

Пропоную вам приготувати на сніданок французькі грінки. Готувати їх простіше простого! Нам знадобиться готовий білий хліб, а кляр ми приготуємо. Якщо у вас коричневого цукру немає, використовуйте білий. Запевнюю вас, вийде дуже смачно. До того ж, блюдо буде ситним, а кориця і ваніль додадуть грінками неповторний аромат.

Як приготувати французькі грінки?

1) Збийте яйця в мисці.

2) додайте молоко, розпушувач, рослинна олія, екстракт ванілі, цукор, борошно і корицю.

3) Поріжте хліб скибочками і утворилися шматочки розріжте на трикутнички.

4) Занурте приготований хліб в суміш, надлишки повинні стекти.

5) Смажте грінки на сковороді до золотисто-коричневої скоринки.

Подавайте з кавою або чаєм.

Приємного апетиту і відмінного, повного пригод дня!

  • Яйце - 4 штуки
  • Хліб - 1 штука (кнопка, бажано прямокутної форми)
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Пропоную вам приготувати на сніданок французькі грінки. Готувати їх простіше простого! Нам знадобиться готовий білий хліб, а кляр ми приготуємо. Якщо у вас коричневого цукру немає, використовуйте білий. Запевнюю вас, вийде дуже смачно. До того ж, блюдо буде ситним, а кориця і ваніль додадуть грінками неповторний аромат.

Як приготувати французькі грінки?

1) Збийте яйця в мисці.

2) додайте молоко, розпушувач, рослинна олія, екстракт ванілі, цукор, борошно і корицю.

3) Поріжте хліб скибочками і утворилися шматочки розріжте на трикутнички.

4) Занурте приготований хліб в суміш, надлишки повинні стекти.

5) Смажте грінки на сковороді до золотисто-коричневої скоринки.

Подавайте з кавою або чаєм.

Приємного апетиту і відмінного, повного пригод дня!

Схожі рецепти