Французькі грінки
(покроковий рецепт з фото)
Просте, але витончене і дуже ароматне блюдо до сніданку - грінки в клярі з корицею. Подавайте такі грінки з маслом, ягодами або медом. Дуже смачно і ситно!
Пропоную вам приготувати на сніданок французькі грінки. Готувати їх простіше простого! Нам знадобиться готовий білий хліб, а кляр ми приготуємо. Якщо у вас коричневого цукру немає, використовуйте білий. Запевнюю вас, вийде дуже смачно. До того ж, блюдо буде ситним, а кориця і ваніль додадуть грінками неповторний аромат.
Як приготувати французькі грінки?
1) Збийте яйця в мисці.
2) додайте молоко, розпушувач, рослинна олія, екстракт ванілі, цукор, борошно і корицю.
3) Поріжте хліб скибочками і утворилися шматочки розріжте на трикутнички.
4) Занурте приготований хліб в суміш, надлишки повинні стекти.
5) Смажте грінки на сковороді до золотисто-коричневої скоринки.
Подавайте з кавою або чаєм.
Приємного апетиту і відмінного, повного пригод дня!
- Яйце - 4 штуки
- Хліб - 1 штука (кнопка, бажано прямокутної форми)
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка
- Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Як приготувати французькі грінки?
1) Збийте яйця в мисці.
2) додайте молоко, розпушувач, рослинна олія, екстракт ванілі, цукор, борошно і корицю.
3) Поріжте хліб скибочками і утворилися шматочки розріжте на трикутнички.
4) Занурте приготований хліб в суміш, надлишки повинні стекти.
5) Смажте грінки на сковороді до золотисто-коричневої скоринки.
Подавайте з кавою або чаєм.
Приємного апетиту і відмінного, повного пригод дня!