Рецепт Форель в мультиварці фото

Форель в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Існує велика кількість рецептів приготування форелі, але я представлю вашій увазі найпростіший рецепт форелі в мультиварці в поєднанні з пікантним соусом.

Опис приготування:

Простий рецепт форелі в мультиварці:

1. Для початку ми повинні промити шматочки форелі в воді, після чого їх посипати сіллю і добре натерти.

2. Потім стейки форелі потрібно викласти на чашу мультиварки, встановити режим випічки і готувати протягом 10 хвилин. Далі скибочки форелі потрібно перевернути і залишити ще на 10 хвилин випікатися.

3. Для приготування пікантного соусу, нам потрібно дрібно нарізати зелень, натерти на тертці сир і все змішати з 200 г. Сметани.

4. Поки ми готували соус, наша рибка обсмажити з двох сторін. На форель виливаємо приготовлений соус, нарізаний болгарський перець і помідор викладаємо зверху, потім солимо і перчимо. Після чого знову поливаємо соусом і посипаємо сиром. Режим випічки на мультиварці повинен бути встановлений на 30 хвилин.

5. Ось і готово наше смачна страва!

Тепер ви знаєте легкий спосіб приготування ніжної форелі в мультиварці.


  • Форель (стейк) - 2 штуки
  • Твердий сир - 50 грам
  • Крем - 200 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідор - 1 штука (великий)
  • Зелень - будь-За смаком (можна додати: кріп, петрушку, цибуля)
  • Сіль - будь-За смаком
Простий рецепт форелі в мультиварці:

1. Для початку ми повинні промити шматочки форелі в воді, після чого їх посипати сіллю і добре натерти.

2. Потім стейки форелі потрібно викласти на чашу мультиварки, встановити режим випічки і готувати протягом 10 хвилин. Далі скибочки форелі потрібно перевернути і залишити ще на 10 хвилин випікатися.

3. Для приготування пікантного соусу, нам потрібно дрібно нарізати зелень, натерти на тертці сир і все змішати з 200 г. Сметани.

4. Поки ми готували соус, наша рибка обсмажити з двох сторін. На форель виливаємо приготовлений соус, нарізаний болгарський перець і помідор викладаємо зверху, потім солимо і перчимо. Після чого знову поливаємо соусом і посипаємо сиром. Режим випічки на мультиварці повинен бути встановлений на 30 хвилин.

5. Ось і готово наше смачна страва!

Тепер ви знаєте легкий спосіб приготування ніжної форелі в мультиварці.

Схожі рецепти