Фісташковий крем
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування фісташкового крему, і я вам хочу розповісти, як я його готую. Це ніжне й ароматне доповнення гідно прикрасить будь-яку вашу випічку, відразу ж перетворивши її в шедевр!
Перед вами простий рецепт фісташкового крему. У нього є цікава деталь: чим більше крем варто в холоді, тим більше він зеленіє. Так, коли я вперше його приготувала, була здивована, так як крем був ніжно-зеленого кольору, але після того як мої маффіни з такою прикрасою постояли в холоді, крем став яскравим і красивим!
- Вершки - 220 грам(33%)
- Шоколад білий - 100 грам
- Fistashkovaя пасти - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
1. Вершки і фісташковий пасту змішаємо, на маленькому вогні розтопити і перемішати до однорідності.
2. Додати шоколад і масло, а потім знімаємо з вогню. Добре перемішати, щоб все розчинилося і змішалося, і нехай трохи охолоне.
3. Тепер за допомогою міксера або вручну віночком збиваємо все це в повітряний пишний крем.
4. От і все! Прикрашайте готовим кремом свою випічку і подавайте до столу!