Рецепт Фісташковий крем фото

Фісташковий крем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Десерти , Крем
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Перед вами рецепт приготування фісташкового крему, і я вам хочу розповісти, як я його готую. Це ніжне й ароматне доповнення гідно прикрасить будь-яку вашу випічку, відразу ж перетворивши її в шедевр!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт фісташкового крему. У нього є цікава деталь: чим більше крем варто в холоді, тим більше він зеленіє. Так, коли я вперше його приготувала, була здивована, так як крем був ніжно-зеленого кольору, але після того як мої маффіни з такою прикрасою постояли в холоді, крем став яскравим і красивим!

  • Вершки - 220 грам(33%)
  • Шоколад білий - 100 грам
  • Fistashkovaя пасти - 50 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
фісташковий крем - фото крок 1
1. Вершки і фісташковий пасту змішаємо, на маленькому вогні розтопити і перемішати до однорідності.
фісташковий крем - фото крок 2
2. Додати шоколад і масло, а потім знімаємо з вогню. Добре перемішати, щоб все розчинилося і змішалося, і нехай трохи охолоне.
фісташковий крем - фото крок 3
3. Тепер за допомогою міксера або вручну віночком збиваємо все це в повітряний пишний крем.
фісташковий крем - фото крок 4
4. От і все! Прикрашайте готовим кремом свою випічку і подавайте до столу!

Схожі рецепти