Фісташковий соус
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам свій рецепт соусу з фісташок. Це корисна альтернатива майонезу, їм можна заправляти салати або пасту. У нього виходить незвичайний терпкий смак, який обов'язково вам сподобається!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати фісташковий соус. Якщо у вас недостатньо потужний блендер, то попередньо замочіть горіхи в воді на пару годин.
- Fistashki - 30-40 грам
- Вода - 120 мілілітрів
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Чорний перець - 1 щіпка
- Прибуток в капсулах - 3-4 штук
Підготуйте всі інгредієнти.
Очистіть фісташки від шкаралупи.
Подрібніть фісташки з водою, перцем, сіллю і харчовими дріжджами.
Перелийте соус в баночку, додайте пробіотики і перемішайте дерев'яною або пластиковою ложкою. Залиште соус без кришки в духовці, йогуртниці або дегідратором при температурі 50 градусів на 8 годин. Потім приберіть соус в холодильник.
Фісташковий соус готовий.
Смачного!