Філе індички
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки тому, що індичка досить великий птах, готуватимемо з індичого філе відмінну буженину. Відмінна альтернатива покупної ковбасі. Рецепт простий, вийде навіть у новачка в кулінарії.
З м'яса індички можна приготувати багато різних страв, я ж хочу вам розповісти, як приготувати філе індички в духовці в рукаві. М'ясо виходить соковитим, ніжним і ароматним. Така буженина з філе індички - відмінна заміна магазинним ковбас. Адже м'ясо, приготоване таким чином, можна подавати і гарячим з гарніром або салатом, і холодним як закуску або доповнення до бутерброду.
- Філе індички - 1 кілограм
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Приправа для курки - 1 Чайна ложка
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Філе викладаємо в миску, додаємо рослинне масло і все приправи, обмащуємо філе з усіх боків. Відправимо в холодильник години на 4 мінімум, а краще - на ніч.
Нагріваємо сковороду і на сильному вогні обсмажуємо філе з усіх боків до легкої скоринки.
Перекладаємо обсмажене філе в рукав для запікання, ретельно зауважимо кінці рукава і зробимо кілька тонких проколів в рукаві.
І відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час.
Потім рукав надрежем зверху, розгорнемо і дамо м'ясу підрум'янитися хвилин 15.