Рецепт Фарширований перець «традиційний» фото

Фарширований перець «традиційний»
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
М'ясо, Овочі, Крупи, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Гарячі страви, Фаршировані

Рецепт приготування фаршированого перцю. Всі інгредієнти цієї страви добре поєднуються між собою і доповнюють один одного. У приготуванні використовується болгарський перець, рис і фарш (будь-який).

Кількість порцій: 6
  • Паста томатна - 150 грам
  • Болгарський перець - 10 штук
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Перець і сіль - 1 За смаком
  • Фарш - 400 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Відварений рис - 200 грам
  • Морква - 200 грам
  • Крем - 150 грам
фарширований перець
1. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо. Половину нарізаної цибулі викладаємо на сковороду і обсмажуємо в рослинному маслі.
фарширований перець
2. Очищаємо моркву, натираємо її на тертці і додаємо половину моркви до обсмаженої цибулі. Обсмажуємо все разом.
фарширований перець
3. У мисці змішуємо відварений рис і фарш. Сюди додаємо обсмажені цибулю і моркву, не забуваємо поперчити і посолити. Все добре перемішуємо.
фарширований перець
4. У перцю відрізаємо верхівку, видаляємо перегородки і насіння. Потім акуратно наповнюємо фаршем.
фарширований перець
5. У мисці змішуємо томатну пасту зі сметаною. Потім змішаємо в каструлі залишилася моркву і цибулю. Тепер вливаємо сюди суміш томатної пасти і сметани. Все перемішуємо.
фарширований перець
6. Викладаємо перець. Воду наливаємо так, щоб покрилася половина перцю. Тушкуємо із закритою кришкою, приблизно хвилин сорок на невеликому вогні. Можна подавати з соусом або сметаною.

Схожі рецепти