Фарширований перець «традиційний»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фаршированого перцю. Всі інгредієнти цієї страви добре поєднуються між собою і доповнюють один одного. У приготуванні використовується болгарський перець, рис і фарш (будь-який).
Кількість порцій: 6
- Паста томатна - 150 грам
- Болгарський перець - 10 штук
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Перець і сіль - 1 За смаком
- Фарш - 400 грам
- Цибуля - 200 грам
- Відварений рис - 200 грам
- Морква - 200 грам
- Крем - 150 грам
1. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо. Половину нарізаної цибулі викладаємо на сковороду і обсмажуємо в рослинному маслі.
2. Очищаємо моркву, натираємо її на тертці і додаємо половину моркви до обсмаженої цибулі. Обсмажуємо все разом.
3. У мисці змішуємо відварений рис і фарш. Сюди додаємо обсмажені цибулю і моркву, не забуваємо поперчити і посолити. Все добре перемішуємо.
4. У перцю відрізаємо верхівку, видаляємо перегородки і насіння. Потім акуратно наповнюємо фаршем.
5. У мисці змішуємо томатну пасту зі сметаною. Потім змішаємо в каструлі залишилася моркву і цибулю. Тепер вливаємо сюди суміш томатної пасти і сметани. Все перемішуємо.
6. Викладаємо перець. Воду наливаємо так, щоб покрилася половина перцю. Тушкуємо із закритою кришкою, приблизно хвилин сорок на невеликому вогні. Можна подавати з соусом або сметаною.