Фаршировані перці в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам на замітку дивно смачний рецепт, а головне - з мінімальною кількістю жиру. Ці корисні фаршировані перці в пароварці стануть відмінним обідом або вечерею для всієї родини.
Для тих, хто рахує калорії, але хоче їсти смачно, фаршировані перці в пароварці - це відмінний варіант. Ніжне куряче філе, рис та овочі - ситне і дуже смачна страва.
- Перець - 9 штук
- Мал - 200 грам
- Куряче філе - 500 грам
- Гриби - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування фаршированих перців в пароварці слід почати з того, що відварити в підсоленій воді рис. Тим часом можна зайнятися овочами. Часник очистити і подрібнити.
2. Очистити і дрібно нарізати цибулину. Зварений рис остудити.
3. Морква вимити, очистити і натерти на середній або дрібній тертці.
4. Гриби (в даному випадку печериці) вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками.
5. При бажанні овочі можна трохи обсмажити на рослинному або вершковому маслі. Однак в даному випадку, в більш корисному варіанті, їх потрібно просто з'єднати в одній мисочці разом з рисом.
6. Куряче філе вимити, просушити і нарізати невеликими кубиками.
7. Додати в начинку. Посолити і поперчити за смаком. Як слід перемішати.
8. Перці вимити і очистити від хвостика і насіння. Робити це потрібно акуратно, щоб не пошкодити їх. Чудово підійдуть також консервовані перці. Свіжі краще опустити буквально на хвилинку в окріп, тоді фаршировані перці в пароварці в домашніх умовах будуть неймовірно ніжними.
9. Залишилася справа за малим - начинити перці фаршем і відправити в пароварку. Через 35-40 хвилин блюдо буде готово. Перед подачею можна прикрасити свіжою зеленню.