Фаршировані конкільоні з соусом з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва ідеально підходить для сімейного обіду або вечері з друзями. Готується воно дуже просто, легко і досить швидко. Ну що, готуємо? У вас вийде здивувати рідних смачним і красивим стравою.
Ця страва, на перший погляд, може здатися вам дуже складним. Але не вірте очам своїм, готується воно ну дуже просто, повірте! Для невеликого сімейного свята або для посиденьок з друзями воно підходить як не можна краще. Добре насичує, але в той же час не перевантажує шлунок, готується дуже легко і досить швидко. Це саме те блюдо, яке ви шукали, щоб здивувати рідних і друзів
- Конкільоні - 6 штук (макарони-черепашки)
- Cukini - 300-400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сир - 100 грам
- Шинка - 70 грам
- Плавлений сир - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Базилік сушений - 1-2 Щепоток
- Прованські трави - 1 щіпка
1. В першу чергу ставимо відварюватися конкільоні. Варимо їх до готовності, час варіння вказано на упаковці.
2. Очистимо цибулю і часник. Нарізаємо дрібними кубиками цукіні, цибуля і зовсім дрібно нарізаємо часник.
3. Обсмажуємо цибулю до легкої золотистої на рослинній олії і додаємо часник. Обсмажуємо ще хвилинку.
4. Додаємо цукіні, трошки солі, перець і ароматні трави. І доливаємо приблизно третину склянки води. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою до м'якості цукіні.
5. Готуємо начинку. Шинку нарізаємо дрібними кубиками і змішуємо з сиром і плавленим сиром. Додамо сіль і перець за смаком.
6. Заповнюємо черепашки-конкільоні начинкою.
7. Подрібнюємо за допомогою блендера цукіні в однорідне пюре-соус. Консистенцію соусу регулюємо самі: якщо необхідно, додамо кип'яченої води. І зараз саме час спробувати соус і довести до смаку, додавши солі.
8. Наливаємо в глибоку тарілку соус, в нього викладаємо зафаршіровать конкільоні. Блюдо подається теплим.