Рецепт Фаршировані конкільоні з соусом з цукіні фото

Фаршировані конкільоні з соусом з цукіні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Макарони, Шинка, Цукіні
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

Ця страва ідеально підходить для сімейного обіду або вечері з друзями. Готується воно дуже просто, легко і досить швидко. Ну що, готуємо? У вас вийде здивувати рідних смачним і красивим стравою.

Ця страва, на перший погляд, може здатися вам дуже складним. Але не вірте очам своїм, готується воно ну дуже просто, повірте! Для невеликого сімейного свята або для посиденьок з друзями воно підходить як не можна краще. Добре насичує, але в той же час не перевантажує шлунок, готується дуже легко і досить швидко. Це саме те блюдо, яке ви шукали, щоб здивувати рідних і друзів

  • Конкільоні - 6 штук (макарони-черепашки)
  • Cukini - 300-400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир - 100 грам
  • Шинка - 70 грам
  • Плавлений сир - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Базилік сушений - 1-2 Щепоток
  • Прованські трави - 1 щіпка
фаршировані конкільоні з соусом з цукіні - фото крок 1
1. В першу чергу ставимо відварюватися конкільоні. Варимо їх до готовності, час варіння вказано на упаковці.
фаршировані конкільоні з соусом з цукіні - фото крок 2
2. Очистимо цибулю і часник. Нарізаємо дрібними кубиками цукіні, цибуля і зовсім дрібно нарізаємо часник.
фаршировані конкільоні з соусом з цукіні - фото крок 3
3. Обсмажуємо цибулю до легкої золотистої на рослинній олії і додаємо часник. Обсмажуємо ще хвилинку.
фаршировані конкільоні з соусом з цукіні - фото крок 4
4. Додаємо цукіні, трошки солі, перець і ароматні трави. І доливаємо приблизно третину склянки води. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою до м'якості цукіні.
фаршировані конкільоні з соусом з цукіні - фото крок 5
5. Готуємо начинку. Шинку нарізаємо дрібними кубиками і змішуємо з сиром і плавленим сиром. Додамо сіль і перець за смаком.
фаршировані конкільоні з соусом з цукіні - фото крок 6
6. Заповнюємо черепашки-конкільоні начинкою.
фаршировані конкільоні з соусом з цукіні - фото крок 7
7. Подрібнюємо за допомогою блендера цукіні в однорідне пюре-соус. Консистенцію соусу регулюємо самі: якщо необхідно, додамо кип'яченої води. І зараз саме час спробувати соус і довести до смаку, додавши солі.
фаршировані конкільоні з соусом з цукіні - фото крок 8
8. Наливаємо в глибоку тарілку соус, в нього викладаємо зафаршіровать конкільоні. Блюдо подається теплим.

Схожі рецепти