Фаршировані конкільоні з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва виглядає настільки привабливим, що безсумнівно спокусить всіх: і дорослих, і дітей. Його можна не тільки приготувати в звичайний день, але і подати до невеликого сімейного торжества. Смачно!
Це незвичайне блюдо підкорить вас своїм зовнішнім виглядом і смаком. Великі черепашки, заповнені курячим м'ясом в поєднанні з соусом песто, а потім запечені в духовці - це чудово, повірте. Варіантів приготування конкільоні дуже багато, їх можна запікати в соусі "бешамель", в томатному соусі, та й начинки робити різноманітні. Я ж розповім вам, як приготувати фаршировані конкільоні з куркою. Рецепт дуже простий, інгредієнтів використовуємо мінімум. Готуємо!
- Куряче м'ясо - 500 грам
- Конкільоні - 20 штук
- Лук-пориста - 1/2 штуки
- Соус "песто" - 10-15 чайних ложок
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
Нарізаємо цибулю-порей. Можна залишити його кільцями, а можна порізати і дрібніші. Відправляємо на сковороду з ложкою оливкової олії, нехай обсмажується.
Куряче м'ясо нарізаємо на маленькі шматочки.
І відправляємо на сковороду до цибулі. Обсмажуємо хвилин 5.
Додамо ложку борошна, сіль і перець, обсмажуємо ще хвилину.
Конкільоні відварюємо в підсоленій воді, але не до повної готовності, нам потрібні вони в ступеня аль-денте.
Змащуємо форму для запікання оливковою олією і злегка присипаємо борошном.
Розкладаємо по черепашок куряче м'ясо.
І викладаємо песто.
Накриваємо форму фольгою і відправляємо в розігріту до 180-200 градусів духовку хвилин на 15. Можна посипати натертим сиром. От і все!