Рецепт Фаршировані конкільоні з куркою фото

Фаршировані конкільоні з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Макарони , Цибуля
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ця страва виглядає настільки привабливим, що безсумнівно спокусить всіх: і дорослих, і дітей. Його можна не тільки приготувати в звичайний день, але і подати до невеликого сімейного торжества. Смачно!

Опис приготування:

Це незвичайне блюдо підкорить вас своїм зовнішнім виглядом і смаком. Великі черепашки, заповнені курячим м'ясом в поєднанні з соусом песто, а потім запечені в духовці - це чудово, повірте. Варіантів приготування конкільоні дуже багато, їх можна запікати в соусі"Бешамель" , в томатному соусі, та й начинки робити різноманітні. Я ж розповім вам, як приготувати фаршировані конкільоні з куркою. Рецепт дуже простий, інгредієнтів використовуємо мінімум. Готуємо!

  • Куряче м'ясо - 500 грам
  • Конкільоні - 20 штук
  • Лук-пориста - 1/2 штуки
  • Соус"Песто" - 10-15 чайних ложок
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
фаршировані конкільоні з куркою - фото крок 1
Нарізаємо цибулю-порей. Можна залишити його кільцями, а можна порізати і дрібніші. Відправляємо на сковороду з ложкою оливкової олії, нехай обсмажується.
фаршировані конкільоні з куркою - фото крок 2
Куряче м'ясо нарізаємо на маленькі шматочки.
фаршировані конкільоні з куркою - фото крок 3
І відправляємо на сковороду до цибулі. Обсмажуємо хвилин 5.
фаршировані конкільоні з куркою - фото крок 4
Додамо ложку борошна, сіль і перець, обсмажуємо ще хвилину.
фаршировані конкільоні з куркою - фото крок 5
Конкільоні відварюємо в підсоленій воді, але не до повної готовності, нам потрібні вони в ступеня аль-денте.
фаршировані конкільоні з куркою - фото крок 6
Змащуємо форму для запікання оливковою олією і злегка присипаємо борошном.
фаршировані конкільоні з куркою - фото крок 7
Розкладаємо по черепашок куряче м'ясо.
фаршировані конкільоні з куркою - фото крок 8
І викладаємо песто.
фаршировані конкільоні з куркою - фото крок 9
Накриваємо форму фольгою і відправляємо в розігріту до 180-200 градусів духовку хвилин на 15. Можна посипати натертим сиром. От і все!

Схожі рецепти