Солодкі конкільоні з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати смачний сніданок для всієї родини недільного ранку і при цьому не витрачати багато сил? Немає нічого простіше! Готуємо італійські макарони-черепашки з ароматної і ніжною сирною начинкою.
Італійські макарони-черепашки зазвичай фарширують солоною начинкою, а я пропоную вам приготувати смачний солодкий сніданок:) Ця страва буде схоже на млинці з сиром, але ж млинці необхідно смажити не відходячи від плити, та й не у всіх вони виходять. Ця страва готується значно легше і простіше, а виходить нітрохи не гірше. Розповідаю, як приготувати солодкі конкільоні з сиром.
- Конкільоні - 12-14 штук (великі макарони-черепашки)
- Сир - 300 грам
- Ізюм - 100 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 0, 5-1 чайних ложки
1. Насамперед відваримо макарони-черепашки до готовності (нЕ доварівая приблизно хвилинку до часу, зазначеного на упаковці з макаронами) в підсоленій воді. Зробити це можна з вечора, щоб вранці витратити менше часу на приготування сніданку.
2. Ізюм заливаємо окропом хвилин на 5. Потім воду зливаємо, а родзинки злегка віджимаємо .
3. Змішуємо протертий через сито сир з родзинками, цукром звичайним і ванільним і ложкою сметани. Але начинка не повинна бути рідкою!
4. Включаємо духовку, нехай розігрівається до 200 градусів. І тепер нам необхідно наповнити черепашки сирною начинкою.
5. Викладаємо заповнені черепашки в форму для запікання.
6. Столову ложку сметани розведемо в половині склянки води і виливаємо в форму. Сметаною, що залишилася змажемо конкільоні.
7. І запікаємо в розігрітій духовці хвилин 25-30 до легкого рум'янцю. Потім можна посипати зверху цукром і поставити назад в духовку, щоб утворилася легка цукрова скоринка.
8. І ось наш смачний сніданок готовий!
9. Подаємо до столу з варенням, сметаною або згущеним молоком - кому як подобається:)