Фаршировані конкільоні
(покроковий рецепт з фото)
Конкільоні - це паста, нагадує за формою великі черепашки. Зазвичай цю пасту фарширують всілякими начинками. Дивіться, як приготувати фаршировані конкільоні.
Мушлі, фаршировані м'ясним фаршем, - традиційний варіант приготування цього виду італійської пасти. Конкільоні з фаршем - блюдо дуже просте в приготуванні, але шалено смачне і ситне, як і всі італійські страви. Таке блюдо відмінно підійде навіть для якогось урочистої вечері, бо виглядає дуже ефектно.
- Конкільоні - 250 грам
- М'ясний фарш - 500 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Соус томатний - 3 Ст. Ложки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
У киплячу воду відправте конкільоні. Варіть пасту 10-15 хвилин. При варінні додайте 2 столові ложки рослинної олії.
На сковороді обсмажити цибулю, часник і морква.
До підсмаженим овочів додайте фарш, сіль і poperčite. Гасіть із закритою кришкою приблизно 20 хвилин.
Отправьте к готовому фаршу 2 столові ложки сметани, перемішайте.
Нафаршіруйте конкільоні фаршем, кожну черепашку полийте томатним соусом, складіть їх в форму для запікання.
Присипте сиром кожну з черепашок і запікайте в духовці 15 хвилин.