Рецепт Фаршировані конкільоні фото

Фаршировані конкільоні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Макарони , Фарш
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Конкільоні - це паста, нагадує за формою великі черепашки. Зазвичай цю пасту фарширують всілякими начинками. Дивіться, як приготувати фаршировані конкільоні.

Опис приготування:

Мушлі, фаршировані м'ясним фаршем, - традиційний варіант приготування цього виду італійської пасти. Конкільоні з фаршем - блюдо дуже просте в приготуванні, але шалено смачне і ситне, як і всі італійські страви. Таке блюдо відмінно підійде навіть для якогось урочистої вечері, бо виглядає дуже ефектно.

  • Конкільоні - 250 грам
  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Соус томатний - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
фаршировані конкільоні - фото крок 1
У киплячу воду відправте конкільоні. Варіть пасту 10-15 хвилин. При варінні додайте 2 столові ложки рослинної олії.
фаршировані конкільоні - фото крок 2
На сковороді обсмажити цибулю, часник і морква.
фаршировані конкільоні - фото крок 3
До підсмаженим овочів додайте фарш, сіль і poperčite. Гасіть із закритою кришкою приблизно 20 хвилин.
фаршировані конкільоні - фото крок 4
Отправьте к готовому фаршу 2 столові ложки сметани, перемішайте.
фаршировані конкільоні - фото крок 5
Нафаршіруйте конкільоні фаршем, кожну черепашку полийте томатним соусом, складіть їх в форму для запікання.
фаршировані конкільоні - фото крок 6
Присипте сиром кожну з черепашок і запікайте в духовці 15 хвилин.

Схожі рецепти