Рецепт Конкільоні фото

Конкільоні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Макарони, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби, Фаршировані

Конкільоні - це ще один вид пости, який неймовірно популярний в Італії. Вона являє собою великі макарони у формі черепашок, які практично завжди подають фаршированими начинкою.

Щоб приготувати цю страву, вам знадобляться макарони з твердих сортів пшениці. Тоді вони не розваляться в процесі запікання. Фарширована паста виходить дуже апетитною, а начинка - ароматної і соковитою. Щоб дізнатися, як приготувати конкільоні, вивчіть цей рецепт.

  • Фарш яловичий - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 60 грам
  • Макаронні вироби - 100 грам( "черепашки" )
  • Помідори - 1 штука
  • Сир твердий - 50 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
конкільоні - фото крок 1
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, вимийте і висушіть його паперовими рушниками. Потім наріжте цибулю дрібно за допомогою гострого ножа. Розігрійте в сковороді рослинне масло і пасеруйте на ньому цибулю.
конкільоні - фото крок 2
Помідор вимийте, обдайте його окропом, щоб було простіше знімати шкірку. Після того, як ви очистите томат, наріжте його дрібними кубиками. Потім додайте до цибулі і тушкуйте п'ять хвилин. В кінці додайте очищений і пропущений через прес зубчик часнику.
конкільоні - фото крок 3
Додайте обсмажену цибулю і томат в яловичий фарш. Його можна купити готовим або ж приготувати самостійно, пропустивши м'ясо через м'ясорубку кілька разів. Ретельно перемішайте інгредієнти.
конкільоні - фото крок 4
Візьміть макаронні вироби і начините їх фаршем. Попередньо відварювати їх не потрібно.
конкільоні - фото крок 5
Викладіть начинені макарони у жароміцних форму, додайте в неї півсклянки води. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і запікайте макарони сорок хвилин. Готову страву посипати зеленню і натертим сиром.

Схожі рецепти