Конкільоні
(покроковий рецепт з фото)
Конкільоні - це ще один вид пости, який неймовірно популярний в Італії. Вона являє собою великі макарони у формі черепашок, які практично завжди подають фаршированими начинкою.
Щоб приготувати цю страву, вам знадобляться макарони з твердих сортів пшениці. Тоді вони не розваляться в процесі запікання. Фарширована паста виходить дуже апетитною, а начинка - ароматної і соковитою. Щоб дізнатися, як приготувати конкільоні, вивчіть цей рецепт.
- Фарш яловичий - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 60 грам
- Макаронні вироби - 100 грам( "черепашки" )
- Помідори - 1 штука
- Сир твердий - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 1 зубчик
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, вимийте і висушіть його паперовими рушниками. Потім наріжте цибулю дрібно за допомогою гострого ножа. Розігрійте в сковороді рослинне масло і пасеруйте на ньому цибулю.
Помідор вимийте, обдайте його окропом, щоб було простіше знімати шкірку. Після того, як ви очистите томат, наріжте його дрібними кубиками. Потім додайте до цибулі і тушкуйте п'ять хвилин. В кінці додайте очищений і пропущений через прес зубчик часнику.
Додайте обсмажену цибулю і томат в яловичий фарш. Його можна купити готовим або ж приготувати самостійно, пропустивши м'ясо через м'ясорубку кілька разів. Ретельно перемішайте інгредієнти.
Візьміть макаронні вироби і начините їх фаршем. Попередньо відварювати їх не потрібно.
Викладіть начинені макарони у жароміцних форму, додайте в неї півсклянки води. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і запікайте макарони сорок хвилин. Готову страву посипати зеленню і натертим сиром.