Фарш з риби
(покроковий рецепт з фото)
У вас є філе риби, чудово! З нього можна приготувати прекрасний фарш, який надалі піде, наприклад на котлетки або ще щось. Спробуйте - це зовсім не складно!
Перед вами простий і чудовий рецепт приготування фаршу з риби. За великим рахунком, за допомогою даного рецепта, можна приготувати фарш з будь-якого виду риби. Я готував з риби тілапії. З цього фаршу виходять чудові котлетки, спробуйте і переконайтеся самостійно!
- Файл тілапія - 4 штуки (шматочка)
- Яйця - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком
- Зелень - За смаком

Підготуйте рибне філе, в моєму випадку використано філе тілапії.

Наріжте філе шматками і подрібніть за допомогою блендера, до однорідності.

Перекладіть фарш в глибоку тарілку, додайте яйця, зелень, сіль і перець. Перемішайте.

Тепер додайте панірувальні сухарі, перемішайте і дайте фаршу настоятися, надалі він буде краще формуватися в котлети або відбивні.

Готуйте на здоров'я!