Фарш з риби
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 20 хв.
У вас є філе риби, чудово! З нього можна приготувати прекрасний фарш, який надалі піде, наприклад на котлетки або ще щось. Спробуйте - це зовсім не складно!
Опис приготування:
Перед вами простий і чудовий рецепт приготування фаршу з риби. За великим рахунком, за допомогою даного рецепта, можна приготувати фарш з будь-якого виду риби. Я готував з риби тілапії. З цього фаршу виходять чудові котлетки, спробуйте і переконайтеся самостійно!
- Файл тілапія - 4 штуки (шматочка)
- Яйця - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте рибне філе, в моєму випадку використано філе тілапії.
Наріжте філе шматками і подрібніть за допомогою блендера, до однорідності.
Перекладіть фарш в глибоку тарілку, додайте яйця, зелень, сіль і перець. Перемішайте.
Тепер додайте панірувальні сухарі, перемішайте і дайте фаршу настоятися, надалі він буде краще формуватися в котлети або відбивні.
Готуйте на здоров'я!