Рецепт Фарш з морквою фото

Фарш з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Ця страва відноситься до розряду"простіше простого" , але зате подальше його застосування залежить тільки від багатства вашої фантазії, тому що варіантів його використання - неісчісляемое кількість.

Опис приготування:

Це найпростіший рецепт фаршу з морквою, який тільки може бути, але не варто його недооцінювати, тому що у цієї страви багатий потенціал. Ви, звичайно, можете заперечити, що це і не блюдо зовсім, і можливо матимете рацію, але хочу зауважити, що без цієї важливої ​​складової приготування інших більш складних страв було б просто-напросто неможливо. Тільки подумайте, куди можна додати цей чудовий фарш: в пиріг, пиріжки, запіканку, лазанью, нафарширувати їм рибу, картопля, перець, зробити котлети. Ох… навіть і уявити важко, як багато страв просто не існувало б без цього чудового рецепту приготування фаршу з морквою. Я використовую його дуже часто, хоча, звичайно, час від часу щось додаю в рецепт для різноманітності, а зараз я поділюся їм з вами.

  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
фарш з морквою - фото крок 1
Цибулю нарізаємо на дрібні кубики. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому цибулю до золотистого кольору.
фарш з морквою - фото крок 2
Морква трьом на крупній тертці і додаємо до цибулі. Смажимо все разом під закритою кришкою на повільному вогні.
фарш з морквою - фото крок 3
Тепер перекладаємо обсмажені овочі в окремий посуд, а на сковороді починаємо обсмажувати фарш. Це треба робити, помішуючи його час від часу, щоб не утворювалися грудочки.
фарш з морквою - фото крок 4
Коли фарш буде готовий, викладаємо до нього обсмажені цибулю і моркву, гарненько перемішуємо. Додаємо сіль і спеції, ще раз перемішуємо і тушкуємо 3 хвилини під закритою кришкою. А тепер можна зробити з ним що-небудь по-справжньому смачненьке.

Схожі рецепти