Фарш з курки
(покроковий рецепт з фото)
Готовий фарш можна купити завжди, але яка гарантія в тому, що він буде хорошим? особливо, якщо ви не знаєте виробника. Тому при першій нагоді я роблю його самостійно. І вам раджу.
Ви можете ознайомитися з моїм рецептом, в якому описано, як приготувати фарш з курки. Мій варіант підійде для сосисок, ковбаси або навіть котлеток. Спробуйте різні страви. Вийшло набагато смачніше магазинного. Все зі свіжих продуктів і з пікантною ноткою. Обов'язково спробуйте!
- Куряче стегно - 4 штуки
- Куряча гомілка - 4 штуки
- Куряче філе - 1 штука
- Молоко - 200 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Паприка - За смаком
М'ясо промийте і відокремте від кісток.
Часник почистіть і пропустіть його через прес.
Курку залийте молоком. Додайте часник. Залиште її в холодильнику на 2 годину.
Потім подрібніть птицю в блендері або в м'ясорубці.
Додайте у фарш сіль, перець і паприку.
Вимішайте фарш. Зберігайте його в холодильнику або морозильнику в харчовій плівці.