Рецепт Фарш в вершковому соусі фото

Фарш в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Шалено смачне блюдо для цінителів соковитого, тане в роті м'яса. Готуємо ароматні котлетки за рецептом фаршу в вершковому соусі!

Опис приготування:

Вершковий соус дуже часто додають до різних м'ясних страв. З фаршем він теж чудово поєднується. Для приготування фаршу в вершковому соусі я беру комбінований фарш зі свинини і яловичини. Вершки середньої жирності. Хочу зауважити, що рис використовувати необов'язково. Але у мене щось розвалювалися кульки м'ясні, тому і додала. А так можна блюдо і запікати з соусом, і тушкувати.

  • Фарш - 350 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Мал - 100 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
фарш в вершковому соусі - фото крок 1
Робимо фарш (якщо ви не готовий брали). Солимо і перчимо.
фарш в вершковому соусі - фото крок 2
У блендері або м'ясорубці подрібніть моркву і цибулю, додайте до м'яса.
фарш в вершковому соусі - фото крок 3
А також спеції і яйце.
фарш в вершковому соусі - фото крок 4
До напівготовності відваріть рис, додайте в загальну масу.
фарш в вершковому соусі - фото крок 5
Красиві кулі, розігріваємо сковорідку і додаємо масла трохи. Обсмажуємо з усіх боків.
фарш в вершковому соусі - фото крок 6
Потім заливаємо окропом, кришкою накриваємо і готуємо хвилин 15. Потім вливаємо вершки, тушкуємо ще хвилин 10-15.
Готову страву з фаршу в вершковому соусі подаємо прямо з печі. Смачного!

Схожі рецепти