Фарш в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Фарш запечений в сметанному соусі порадує любителів щільно і смачно поїсти. Блюдо виходить дійсно ситним, до того ж виглядає красиво.
Перед вами простий рецепт приготування фаршу в сметанному соусі. В якості основного інгредієнта я використовував яловичий фарш (за бажанням використовуйте свинячий). Нижче наведено докладний фото-рецепт для наочного прикладу. Удачі в приготуванні!
- Мал - 5 Ст. Ложок
- Фарш яловичий - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Крем - 200 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вода - 4 склянки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Кріп - За смаком
Відваріть рис до напів-готовності, приблизно 15 хвилин.
Моркву і цибулю очистіть від шкірки. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на дрібній тертці. Потім обсмажте до золотистої скоринки, ретельно перемішуючи овочі.
Помістіть в ємність яловичий фарш, додайте одне яйце і обсмажені моркву і цибулю. Сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте.
Зліпити з отриманої маси однакові кульки. Викладіть їх на деко і прикрийте фольгою. Запікати 1 час, температура 180 градусів.
Приготуємо сметанний соус. На розігріту сковороду висипаємо борошно, додаємо півлітра кип'яченої води кімнатної температури, добре розмішуємо, щоб без грудочок. Додаємо сметану, цукор і сіль. Зверху посипаємо зеленню. Готовою масою залийте фарш за 5 хвилин до готовності.
Готово! Смачного!