Рецепт Фарш в сметанному соусі фото

Фарш в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Сметанний соус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Фарш запечений в сметанному соусі порадує любителів щільно і смачно поїсти. Блюдо виходить дійсно ситним, до того ж виглядає красиво.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування фаршу в сметанному соусі. В якості основного інгредієнта я використовував яловичий фарш (за бажанням використовуйте свинячий). Нижче наведено докладний фото-рецепт для наочного прикладу. Удачі в приготуванні!

  • Мал - 5 Ст. Ложок
  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Крем - 200 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 4 склянки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Кріп - За смаком
фарш в сметанному соусі - фото крок 1
Відваріть рис до напів-готовності, приблизно 15 хвилин.
фарш в сметанному соусі - фото крок 2
Моркву і цибулю очистіть від шкірки. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на дрібній тертці. Потім обсмажте до золотистої скоринки, ретельно перемішуючи овочі.
фарш в сметанному соусі - фото крок 3
Помістіть в ємність яловичий фарш, додайте одне яйце і обсмажені моркву і цибулю. Сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте.
фарш в сметанному соусі - фото крок 4
Зліпити з отриманої маси однакові кульки. Викладіть їх на деко і прикрийте фольгою. Запікати 1 час, температура 180 градусів.
фарш в сметанному соусі - фото крок 5
Приготуємо сметанний соус. На розігріту сковороду висипаємо борошно, додаємо півлітра кип'яченої води кімнатної температури, добре розмішуємо, щоб без грудочок. Додаємо сметану, цукор і сіль. Зверху посипаємо зеленню. Готовою масою залийте фарш за 5 хвилин до готовності.
фарш в сметанному соусі - фото крок 6
Готово! Смачного!

Схожі рецепти