Рецепт Еспрессо кін панна фото

Еспрессо кін панна
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Борошно , Овочі , Помідор
Дієтичне харчування
На вечерю
Напої , Кава
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Якщо ви є прихильником кави або красивих напоїв, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати еспресо кон панна легко і смачно.

Опис приготування:

Такий напій у італійців вважається традиційним частуванням. Виглядає такий напій вражаюче, тому можете сміливо пропонувати його своїм гостям. Важливо відмітити, що потрібно правильно зварити каву і не боятися трохи налити гущі в чашку, т. До. Вона шалено корисна. Також використовуйте тільки натуральні вершки, ніяких балончиків. Можете прикрасити свій еспрессо кон панна корицею. Смачного!

  • Еспрессо - 60 мілілітрів
  • Збиті вершки - 50 мілілітрів
  • Шоколадна крихта - 0, 5 чайних ложки
  • Funduk - 0, 5 чайних ложки
1
Зваріть стандартний еспресо і налийте в класичну чашку.
2
Сливки збийте до піків.
3
Зверху посипте подрібненою горіхом і тертим шоколадом.

Схожі рецепти