Еспрессо кін панна
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви є прихильником кави або красивих напоїв, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати еспресо кон панна легко і смачно.
Такий напій у італійців вважається традиційним частуванням. Виглядає такий напій вражаюче, тому можете сміливо пропонувати його своїм гостям. Важливо відмітити, що потрібно правильно зварити каву і не боятися трохи налити гущі в чашку, т. До. Вона шалено корисна. Також використовуйте тільки натуральні вершки, ніяких балончиків. Можете прикрасити свій еспрессо кон панна корицею. Смачного!
- Еспрессо - 60 мілілітрів
- Збиті вершки - 50 мілілітрів
- Шоколадна крихта - 0, 5 чайних ложки
- Funduk - 0, 5 чайних ложки
1
Зваріть стандартний еспресо і налийте в класичну чашку.
2
Сливки збийте до піків.
3
Зверху посипте подрібненою горіхом і тертим шоколадом.