Рецепт Dzhelatto фото

Dzhelatto
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , Літні , Десерт
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Dzhelatto (воно ж Джелато і желат) - італійський десерт, який дуже схожий на морозиво. Хоча відмінності між ними є, так як це ласощі містять менше жирів, але більше цукру.

Опис приготування:

Головне в цьому рецепті взяти за основу молоко з яйцями, вершками і цукром, а зі смаками і добавками можна сміливо експериментувати. Уявіть, скільки можна всього придумати смачного! Тому обов'язково прочитайте про те, як приготувати Джелатто з"Нутеллою" . Десерт на будь-який дитяче свято.

  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Вершки жирні - 120 мілілітрів
  • Цукор - 70 грам
  • Яєчний жовток - 4 штуки
  • "Nutella" - 1, 5 Ст. Ложки
Dzhelatto - фото крок 1
Жовтки збийте з цукром в єдину консистенцію.
Dzhelatto - фото крок 2
У каструлі нагрійте молоко з вершками на повільному вогні до утворення пінки.
Dzhelatto - фото крок 3
Потім до молочної суміш додайте желтковую. Перемішуйте масу дерев'яною ложкою до єдиного стану.
Dzhelatto - фото крок 4
Потім додайте"Нутеллу" і ще раз перемішайте.
Dzhelatto - фото крок 5
Масу пропустіть через дрібне сито, щоб уникнути грудочок.
Dzhelatto - фото крок 6
Перекладіть суміш на ніч в холодильник або на пару годин в морозильник.
Dzhelatto - фото крок 7
Після цього Джелатто покладіть в мороженицу. Готуйте по інструкції. Приємною дегустації!

Схожі рецепти