Рецепт Дуже смачний борщ фото

Дуже смачний борщ
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Борщ , Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Як приготувати дуже смачний борщ - популярне питання багатьох домогосподарок. Хочеться іноді порадувати чоловіка і приготувати той самий борщ, який готувала його бабуся і мама. І це той самий рецепт!

Опис приготування:

Це рецепт дуже смачного борщу на яловичому бульйоні. Його з легкістю можна замінити на овочевий. Такий бульйон вариться з моркви, лука, селери, Зелені lavrovogo listika, солі, перцю і часнику. Овочі годі й нарізати, після того, як вони віддадуть весь аромат бульйону, овочі вам не знадобляться.

  • Яловичий бульйон - 1 літр
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Чорний перець мелений - 1/4 чайних ложки
  • Буряк - 1 штука
  • Хрін - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1
У каструлі нагрійте рослинну олію і Відведіть туди дрібно нарізану цибулю. Підсмажте його до золотистого кольору.
2
Промийте картоплю, наріжте його кубиками. До цибулі в каструлю налийте бульйон і туди ж відправте порізану картоплю, сіль і перець.
3
Після того, як бульйон закипить, зменшіть вогонь і варіть картопля 5-8 хвилин. Після того, як картопля стане м'яким, надішліть до нього буряк. Попередньо її слід промити і нарізати кубиком або ж натерти на тертці.
4
Бульйон накрийте кришкою і тримайте на слабкому вогні, поки він не придбає червоний колір, а картопля не стане м'яким.
5
В окремій піалі змішайте хрін і сметану. Нарубаєте дрібно петрушку. Розливайте борщ порційно в тарілки, додайте соус з хрону і сметани і посипте зеленню.
6
Смачного!

Схожі рецепти