Рецепт Дубовики з картоплею фото

Дубовики з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Гриби, Дубовики
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дубовики з картоплею - смачне блюдо! Дубовики - родичі боровиків, тому і смак, і виду них - благородні. Ці гриби потрібно обов'язково перед смаженням відварити, т.К. В сирому вигляді вони небезпечні.

Дубовики відмінно підходять для маринування і сушки. Головне, після чистки їх відварити і воду злити. При смаженні Дубовик зі сметаною також спочатку гриби відварити. Потім обсмажити з цибулею і кмином. Картоплю пропоную готувати окремо, щоб не вийшла картопляно-грибна каша. Картоплю можна відварити, обсмажити або зробити пюре.

Отже, як приготувати дубовики з картоплею?

1. Дубовики почистите, ображати ніжки, промийте.

2. Викладіть гриби в каструлю і залийте холодною водою. Поставте на плиту, доведіть до кипіння і варіть протягом 15 хвилин. Потім відварені дубовики відкиньте на друшляк, а воду злийте.

3. Цибулину очистіть і наріжте кубиками.

4. Kartoshku чистий, промийте і наріжте брусочками.

5. Відварені дубовики наріжте шматочками.

6. У сковороду влийте рослинного масла, обсмажте в ній нарізану цибулю до м'якості і додайте приготовані дубовики. Посоліть і додайте дрібку кмину. Тушьте протягом 10-15 хвилин.

7. Картопля підсмажте на олії, сіль і poperčite.

8. Готові дубовики викладіть на підсмажену картоплю і подавайте.

Дубовики з картоплею готові!

Смачного!

  • Дубовики - 2 L
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Картопля - 6-8 штук
  • Сіль - - За смаком
  • Кмин - 1 щіпка
Дубовики відмінно підходять для маринування і сушки. Головне, після чистки їх відварити і воду злити. При смаженні Дубовик зі сметаною також спочатку гриби відварити. Потім обсмажити з цибулею і кмином. Картоплю пропоную готувати окремо, щоб не вийшла картопляно-грибна каша. Картоплю можна відварити, обсмажити або зробити пюре.

Отже, як приготувати дубовики з картоплею?

1. Дубовики почистите, ображати ніжки, промийте.

2. Викладіть гриби в каструлю і залийте холодною водою. Поставте на плиту, доведіть до кипіння і варіть протягом 15 хвилин. Потім відварені дубовики відкиньте на друшляк, а воду злийте.

3. Цибулину очистіть і наріжте кубиками.

4. Kartoshku чистий, промийте і наріжте брусочками.

5. Відварені дубовики наріжте шматочками.

6. У сковороду влийте рослинного масла, обсмажте в ній нарізану цибулю до м'якості і додайте приготовані дубовики. Посоліть і додайте дрібку кмину. Тушьте протягом 10-15 хвилин.

7. Картопля підсмажте на олії, сіль і poperčite.

8. Готові дубовики викладіть на підсмажену картоплю і подавайте.

Дубовики з картоплею готові!

Смачного!

Схожі рецепти