Дубовики з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Дубовики з картоплею - смачне блюдо! Дубовики - родичі боровиків, тому і смак, і виду них - благородні. Ці гриби потрібно обов'язково перед смаженням відварити, т.К. В сирому вигляді вони небезпечні.
Дубовики відмінно підходять для маринування і сушки. Головне, після чистки їх відварити і воду злити. При смаженні Дубовик зі сметаною також спочатку гриби відварити. Потім обсмажити з цибулею і кмином. Картоплю пропоную готувати окремо, щоб не вийшла картопляно-грибна каша. Картоплю можна відварити, обсмажити або зробити пюре.
Отже, як приготувати дубовики з картоплею?
1. Дубовики почистите, ображати ніжки, промийте.
2. Викладіть гриби в каструлю і залийте холодною водою. Поставте на плиту, доведіть до кипіння і варіть протягом 15 хвилин. Потім відварені дубовики відкиньте на друшляк, а воду злийте.
3. Цибулину очистіть і наріжте кубиками.
4. Kartoshku чистий, промийте і наріжте брусочками.
5. Відварені дубовики наріжте шматочками.
6. У сковороду влийте рослинного масла, обсмажте в ній нарізану цибулю до м'якості і додайте приготовані дубовики. Посоліть і додайте дрібку кмину. Тушьте протягом 10-15 хвилин.
7. Картопля підсмажте на олії, сіль і poperčite.
8. Готові дубовики викладіть на підсмажену картоплю і подавайте.
Дубовики з картоплею готові!
Смачного!
- Дубовики - 2 L
- Цибулина - 1-2 штук
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Картопля - 6-8 штук
- Сіль - - За смаком
- Кмин - 1 щіпка
Отже, як приготувати дубовики з картоплею?
1. Дубовики почистите, ображати ніжки, промийте.
2. Викладіть гриби в каструлю і залийте холодною водою. Поставте на плиту, доведіть до кипіння і варіть протягом 15 хвилин. Потім відварені дубовики відкиньте на друшляк, а воду злийте.
3. Цибулину очистіть і наріжте кубиками.
4. Kartoshku чистий, промийте і наріжте брусочками.
5. Відварені дубовики наріжте шматочками.
6. У сковороду влийте рослинного масла, обсмажте в ній нарізану цибулю до м'якості і додайте приготовані дубовики. Посоліть і додайте дрібку кмину. Тушьте протягом 10-15 хвилин.
7. Картопля підсмажте на олії, сіль і poperčite.
8. Готові дубовики викладіть на підсмажену картоплю і подавайте.
Дубовики з картоплею готові!
Смачного!