Тушковані дубовики
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати смачні тушковані дубовики в домашніх умовах, то цей рецепт саме для вас. Ці гриби надзвичайно смачні і корисні.
1. Приготувати тушковані дубовики в домашніх умовах можна за кілька годин. Цей процес дещо тривалий оскільки гриби слід гарненько відварити, після чого тільки смажити і тушкувати.
2. Варимо гриби до готовності в підсоленій воді з цибулиною, лавровим листом і запашним перцем.
3. Після цього дістаємо їх шумівкою і даємо трохи охолонути.
4. Нарезаем дубовики на 4 частини (якщо гриб великий - в 6 частин) і відправляємо смажитися на сковороду.
5. Додаємо цибулю і сметану, а по тому 3 хвилини вливаємо 50 мл води.
6. Тушкуємо гриби, поки вода не випаруватися і не залишиться тільки сметанний соус.
7. При подачі посипаємо зеленню.
- Дубовики - 400 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Лавровий лист, сіль і перець - За смаком
- Крем - 50 грам
- Зелень петрушки - 15 грам
1. Приготувати тушковані дубовики в домашніх умовах можна за кілька годин. Цей процес дещо тривалий оскільки гриби слід гарненько відварити, після чого тільки смажити і тушкувати.
2. Варимо гриби до готовності в підсоленій воді з цибулиною, лавровим листом і запашним перцем.
3. Після цього дістаємо їх шумівкою і даємо трохи охолонути.
4. Нарезаем дубовики на 4 частини (якщо гриб великий - в 6 частин) і відправляємо смажитися на сковороду.
5. Додаємо цибулю і сметану, а по тому 3 хвилини вливаємо 50 мл води.
6. Тушкуємо гриби, поки вода не випаруватися і не залишиться тільки сметанний соус.
7. При подачі посипаємо зеленню.
2. Варимо гриби до готовності в підсоленій воді з цибулиною, лавровим листом і запашним перцем.
3. Після цього дістаємо їх шумівкою і даємо трохи охолонути.
4. Нарезаем дубовики на 4 частини (якщо гриб великий - в 6 частин) і відправляємо смажитися на сковороду.
5. Додаємо цибулю і сметану, а по тому 3 хвилини вливаємо 50 мл води.
6. Тушкуємо гриби, поки вода не випаруватися і не залишиться тільки сметанний соус.
7. При подачі посипаємо зеленню.