Рецепт Тушковані дубовики фото

Тушковані дубовики
(покроковий рецепт з фото)

Середземноморська кухня
Гриби , Дубовики
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви хочете приготувати смачні тушковані дубовики в домашніх умовах, то цей рецепт саме для вас. Ці гриби надзвичайно смачні і корисні.

Опис приготування:

1. Приготувати тушковані дубовики в домашніх умовах можна за кілька годин. Цей процес дещо тривалий оскільки гриби слід гарненько відварити, після чого тільки смажити і тушкувати.

2. Варимо гриби до готовності в підсоленій воді з цибулиною, лавровим листом і запашним перцем.

3. Після цього дістаємо їх шумівкою і даємо трохи охолонути.

4. Нарезаем дубовики на 4 частини (якщо гриб великий - в 6 частин) і відправляємо смажитися на сковороду.

5. Додаємо цибулю і сметану, а по тому 3 хвилини вливаємо 50 мл води.

6. Тушкуємо гриби, поки вода не випаруватися і не залишиться тільки сметанний соус.

7. При подачі посипаємо зеленню.

  • Дубовики - 400 грам
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Лавровий лист, сіль і перець - За смаком
  • Крем - 50 грам
  • Зелень петрушки - 15 грам
1. Приготувати тушковані дубовики в домашніх умовах можна за кілька годин. Цей процес дещо тривалий оскільки гриби слід гарненько відварити, після чого тільки смажити і тушкувати.

2. Варимо гриби до готовності в підсоленій воді з цибулиною, лавровим листом і запашним перцем.

3. Після цього дістаємо їх шумівкою і даємо трохи охолонути.

4. Нарезаем дубовики на 4 частини (якщо гриб великий - в 6 частин) і відправляємо смажитися на сковороду.

5. Додаємо цибулю і сметану, а по тому 3 хвилини вливаємо 50 мл води.

6. Тушкуємо гриби, поки вода не випаруватися і не залишиться тільки сметанний соус.

7. При подачі посипаємо зеленню.

Схожі рецепти