Диван «ніжність»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви перебуваєте в пошуку цікавих закусок на святковий стіл або фуршет, то не проходьте повз. Я навчу вас, як приготувати канапе "ніжність" - дивно апетитні і приголомшливо смачні.
Бекон - чудовий інгредієнт для канапе, а в поєднанні з сиром, яєчком і ароматним часничком все виходить по-справжньому класно. Така закуска - це органічне поєднання зовнішнього вигляду і смаку. Дуже рекомендую всім любителям простих і вишуканих закусок цей рецепт на замітку.
- Яйце перепелине - 5 штук
- Бекон - 5 скибочок
- Хліб - 3-4 скибочок
- Сир фета - 100 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Зелень - 1 щіпка
1. Набір інгредієнтів, використовуваних в рецепті, насправді зовсім невеликий. Бекон рекомендую використовувати копчено-варена.
2. Довгі скибочки бекону наріжте навпіл. З хліба зріжте скориночки і виріжте невеликі квадратики.
3. Яйця відварити і очистіть. Вимийте, обсушити і подрібніть зелень.
4. На сковороду з невеликою кількістю рослинного масла відправте подрібнений часник і хліб. Обсмажте його трохи з двох сторін, щоб просочити ароматом часнику.
5. Сир з'єднайте з зеленню і перемішайте. Яйця акуратно розріжте навпіл. Коли хліб буде готовий, можна починати збирати канапе.
6. Хліб змастіть сиром із зеленню. За допомогою шпажки закріпіть на ньому скибочку бекону і половинку яйця. Ось така краса!
Смачного!
Смачного!