Диван з kilykoy
(покроковий рецепт з фото)
Ви, напевно, раніше часто робили бутерброди з маслом і кількою на святковий стіл. Так ось, часи змінюються, як і рецепти. Тому пропоную дізнатися, як зробити канапе з кількою! Смачно і ситно!
У мене цей рецепт приготування канапе з кількою виник сам собою, - ми з друзями робили вечірку в стилі вісімдесятих, ось і закуски робили відповідні. Відразу все згадали про тих найпростіших бутербродах, без яких не обходилося жодне застілля! А вийшло так красиво, що поспішаю поділитися цим простим рецептом і з вами!
- Житній хліб - 300 грам
- Kilkee мариновані - 100 грам (можна використовувати солону)
- Вершкове масло - 60 грам
- Яйця - 2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Зелень - За смаком
1. Кільку розрізаємо на частини, видаляємо голову і хребет у кожної рибки.
2. Хліб обсмажити на сковороді, поки не стане хрустким. Вирізаємо з нього кружечки або квадратики, змащуємо маслом.
3. Відваримо яйця і остудити їх. Огірок нарізаємо кружечками за кількістю майбутніх канапе (бажано, звичайно, товстіший, До чого тут у мене).
4. А тепер нанизуємо на кожен шматочок хліба з маслом кружечок яйця, огірок, і красиво викладаємо зверху кільку. Готово!