Рецепт Десерт «Panakota» фото

Десерт «Panakota»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки
Страви без випічки
На святковий стіл, День народження, Святковий обід, 8 березня
Десерти

Десерт"Panakota" - справжній італійський шедевр, свято для гурмана. Готується він з вершків, варення, свіжих ягід і м'яти. Готую десерт до посиденьок з подругами, завжди має грандіозний успіх.

Десерт"Panakota" - це ніжний десерт з вершків та желатину, який був створений в італійському регіоні Емілія-Романья. Назва десерту на російську перекладається як «варений крем» або «варені вершки», але, а насправді, Десерт"Panakota" - це креязикай пудинг з різними добавками. В якості наповнювача десерту ми будемо використовувати ягідне варення, шматочки свіжих ягід і фруктів (будь-яких) і м'яти. Жахливо смачно! Розповідаю, як приготувати "панакота"!

  • Вершки 30% - 1000 мілілітрів
  • Желатин - 12 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Ванілін - 3 грами
  • Цукор - 100 грам
  • Малинове варення - 1 Ст. Ложка
  • Чорничне варення - 1 Ст. Ложка
  • Свіжі ягоди - - За смаком
  • Свіжа м'ята - - За смаком
десерт
В сотейник наливаем сливки.
десерт
Желатин розбавляємо в невеликій кількості молока.
десерт
У каструлю додаємо желатин, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Суміш охолоджуємо, проціджуючи розливаємо по формах і відправляємо застигати в холодильник.
десерт
Прикрашаємо десерт свіжими ягодами.

Схожі рецепти