Рецепт Panakota молоко агар-врівноваженість фото

Panakota молоко агар-врівноваженість
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

У нас сьогодні на десерт панна-котта з шоколадом на агар-агар. Панна-котта - ніжний італійський десерт з вершків, цукру і ванілі. Як добавки, оттеняющей солодкість, візьміть гіркий шоколад.

Опис приготування:

А для користі і ніжної структури замінимо желатин на агар-агар.

Агар-агар - рослинний замінник желатину, який добувають з морських водоростей. Його часто застосовують в промисловості для виготовлення кондитерських виробів. Желе з додаванням агар-агар виходить ніжніше і не тане при кімнатній температурі.

Подивіться класичний рецепт, як приготувати Панакота з агар-агаром.

  • Вершки 33% - 700 мілілітрів
  • Цукор - 150 грам
  • Якщо-якщо - 2 чайних ложки (порошок)
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 штука (паличка)
  • Гіркий шоколад - 25 грам
Panakota молоко агар-врівноваженість - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Panakota молоко агар-врівноваженість - фото крок 2
Агар-агар залийте 100 мл холодних вершків і залиште набухати на 15 хвилин.
Panakota молоко агар-врівноваженість - фото крок 3
Решта вершки, цукор, ванілін і корицю доведіть до кипіння.
Помішуючи, проваріть до повного розчинення цукру. Doʙavьte naʙuxşij якщо-якщо, доведіть до кипіння, provara 5 хвилин. Не забувайте злегка помішувати.
Panakota молоко агар-врівноваженість - фото крок 4
Потім вийміть паличку кориці, залийте гарячу масу у формочки і відразу додайте шоколад. Шоколад можна подрібнити ножем в стружку, можна додати цілий квадратик.
Panakota молоко агар-врівноваженість - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти