Panakota молоко агар-врівноваженість
(покроковий рецепт з фото)
У нас сьогодні на десерт панна-котта з шоколадом на агар-агар. Панна-котта - ніжний італійський десерт з вершків, цукру і ванілі. Як добавки, оттеняющей солодкість, візьміть гіркий шоколад.
А для користі і ніжної структури замінимо желатин на агар-агар.
Агар-агар - рослинний замінник желатину, який добувають з морських водоростей. Його часто застосовують в промисловості для виготовлення кондитерських виробів. Желе з додаванням агар-агар виходить ніжніше і не тане при кімнатній температурі.
Подивіться класичний рецепт, як приготувати Панакота з агар-агаром.
- Вершки 33% - 700 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Якщо-якщо - 2 чайних ложки (порошок)
- Ванілін - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 штука (паличка)
- Гіркий шоколад - 25 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Агар-агар залийте 100 мл холодних вершків і залиште набухати на 15 хвилин.
Решта вершки, цукор, ванілін і корицю доведіть до кипіння.
Помішуючи, проваріть до повного розчинення цукру. Doʙavьte naʙuxşij якщо-якщо, доведіть до кипіння, provara 5 хвилин. Не забувайте злегка помішувати.
Помішуючи, проваріть до повного розчинення цукру. Doʙavьte naʙuxşij якщо-якщо, доведіть до кипіння, provara 5 хвилин. Не забувайте злегка помішувати.
Потім вийміть паличку кориці, залийте гарячу масу у формочки і відразу додайте шоколад. Шоколад можна подрібнити ножем в стружку, можна додати цілий квадратик.
Смачного!