Лінива «Panakota»
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і ніжний десерт, який вийде навіть у молодої господині і здивує її домашніх і гостей. Продукти зазвичай завжди є вдома або не проблема їх купити. Приступимо!
Найдовше - це очікування його застигання, на решту всього часу йде не більше 20 хвилин. Желе нам потрібно порошкове і швидко застигає. Вода розрахована по желе, яке я брала. Ви ж повинні взяти половину від зазначеної норми. Сметана повинна бути натуральна і густа, від цього буде залежати легкість десерту. Солодкість регулюйте під свій смак, але вже цукровою пудрою. Смачного!
- Крем 25% - 400 грам (густа)
- Желе - 90 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Згущене молоко - 3 Ст. Ложки
Додайте сметану і знову збийте.
Смачного!