Рецепт Лінива «Panakota» фото

Лінива «Panakota»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти
Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , Десерт
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 45 хв.

Швидкий і ніжний десерт, який вийде навіть у молодої господині і здивує її домашніх і гостей. Продукти зазвичай завжди є вдома або не проблема їх купити. Приступимо!

Опис приготування:

Найдовше - це очікування його застигання, на решту всього часу йде не більше 20 хвилин. Желе нам потрібно порошкове і швидко застигає. Вода розрахована по желе, яке я брала. Ви ж повинні взяти половину від зазначеної норми. Сметана повинна бути натуральна і густа, від цього буде залежати легкість десерту. Солодкість регулюйте під свій смак, але вже цукровою пудрою. Смачного!

  • Крем 25% - 400 грам (густа)
  • Желе - 90 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Згущене молоко - 3 Ст. Ложки
лінива & Quot; Panakota
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
лінива & Quot; Panakota
Закип'ятіть воду, зніміть з вогню і додайте желе. Перемішайте до розчинення і остудіть.
лінива & Quot; Panakota
Додайте згущене молоко і збийте масу в піну.
лінива & Quot; Panakota
Додайте сметану і знову збийте.
лінива & Quot; Panakota
Розлийте по формах і поставте в холодильник до застигання.
лінива & Quot; Panakota
Смачного!

Схожі рецепти