Рецепт Dapandzhi фото

Dapandzhi
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
Овочі, Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дапанджі - це уйгурське блюдо з курки і овочів. Подають його зазвичай з картоплею, рисом або локшиною. Блюдо досить просте, але дуже смачне і ситне. Спробуйте і Ви!

Ця страва подається в велике тарілці. У центр викладіть все м'ясо, а навколо нього викладіть картоплю або локшину. Перед подачею можна трохи посипати свіжою зеленню. Пригощайтеся!

  • Курка - 1 кілограм (будь-які частини)
  • Болгарський перець - 1 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Імбир - 1 чайних ложок (мелений)
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Цукор - 1 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Картопля - 6-8 штук
Dapandzhi - фото крок 1
Курку наріжте на дрібні частини. Посипте крохмалем і залийте соєвим соусом. Перемішайте і залиште на 1 годину маринуватися.
Dapandzhi - фото крок 2
Для приготування курки налийте в сковороду олію і додайте цукор. Дайте цукру розчинитися.
Dapandzhi - фото крок 3
Викладіть курку і обсмажити на сильному вогні до рум'яної скоринки.
Dapandzhi - фото крок 4
Потім додайте овочі і спеції. Перемішайте. Гасіть на маленькому вогні хвилин 15.
Dapandzhi - фото крок 5
Подавати будемо з картоплею.
Смачного!

Схожі рецепти