Рецепт Данська кокосовий пиріг фото

Данська кокосовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Тісто , Горіхи , Кокосова стружка
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Напевно ніжніше пирога я ще не пробувала. Приємний кокосово-вершковий смак і аромат у поєднанні з ніжністю тесту, робить пиріг рецептом номер один! зацікавила? Тоді дивимося рецепт!

Опис приготування:

Зараз детально розповім, як приготувати ніжний датський кокосовий пиріг. Зверніть увагу на те, що борошно вказана в грамах, 250 г - це більше, ніж склянку! А жирність вершків може бути 20% і вище. Приступимо!

  • Йогурт (кефір) - 200 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 250 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 200 грам((130 г в тісто, 70 г в стружку))
  • Кокосова стружка - 100 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів((20% і вище))
данська кокосовий пиріг - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для пирога. Для борошна скористайтеся вагами. Якщо стакан 250 граязикай, то приблизно 1, 5 склянки піде борошна в тісто.
данська кокосовий пиріг - фото крок 2
Візьміть глибоку зручну мисочку для змішування інгредієнтів. З'єднайте в ній йогурт з цукром і яйцем. Міксер не знадобиться, все добре поєднується віночком.
данська кокосовий пиріг - фото крок 3
Всипте борошно і розпушувач. Я кладу повну чайну ложку з невеликою гіркою.
данська кокосовий пиріг - фото крок 4
За допомогою віночка добийтеся однорідного тесту без грудочок борошна.
данська кокосовий пиріг - фото крок 5
Візьміть форму, застелите папером і змастіть кулінарним жиром (маслом). Перелийте рідке тісто.
данська кокосовий пиріг - фото крок 6
В окремому мисочці змішайте кокосову стружку з цукром. Посипте зверху стружкою тісто. Надішліть пиріг в гарячу духовку на 30 хвилин. Температура 180 градусах.
данська кокосовий пиріг - фото крок 7
Пиріг готовий. Дістаньте його з духовки.
данська кокосовий пиріг - фото крок 8
За допомогою столової ложки полийте гарячий пиріг жирними вершками. Залиште остигати. Тільки повністю остиглий пиріг можна різати і подавати до столу. Приємного!

Схожі рецепти