Данська картопляний салат
(покроковий рецепт з фото)
Картопля - один з частих гостей в салаті не тільки в російській кухні, але і в багатьох європейських рецептах. Завдяки йому блюдо стає ситним і легко замінить собою звичний гарнір. Спробуйте!
Головна фішка цього варіанту - м'яка заправка зі сметани з йогуртом. Вона дає вершковий смак, який підкреслить м'яку текстуру. Стало цікаво? Тоді запишіть собі, як приготувати датський картопляний салат. Він дуже простий, адже вам лише необхідно відварити головний інгредієнт, все порізати і заправити.
- Картопля - 650 грам
- Крем - 200 грам
- Грецький йогурт - 200 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Ріпчасту червона цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
1. Картопля ретельно промийте, а потім відварити в підсоленій воді протягом 13 хвилин в мундирі.
2. Потім картопля остудіть, почистіть і крупно наріжте.
3. Зробіть заправку. Дрібно наріжте зелений і ріпчасту цибулю, а потім змішайте їх зі сметаною і йогуртом.
4. Картопля перемішайте з заправкою. Все готово! Смачного!