Данська пиріг з кокосовою стружкою
(покроковий рецепт з фото)
Вам хоча б раз доводилося готувати страви датської національної кухні? Якщо ні, тоді у вас є унікальна можливість спробувати пишний датський пиріг з кокосовою стружкою. Ароматний, дуже смачний.
Якщо у вас є така можливість, обов'язково приготуйте Drømmekage або датський кокосовий пиріг. Ніжне тісто готується на основі кефіру, яєць, цукру і борошна. Для начинки змішується цукор і кокосова стружка. Все легко, просто і недорого.
Дивіться, як приготувати датський пиріг з кокосовою стружкою! І вдалого вам приготування!
- Кефір - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Кокосова стружка - 100 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Борошно - 250 грам
- Цукор - 200 грам
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - За смаком
У глибокій мисці з'єднуємо: яйце, кефір і 130 грам цукру.
Перемішуємо до однорідності.
Просіваємо борошно з розпушувачем.
Замішуємо тісто.
Форму для запікання змащуємо маслом. Вливаємо в неї тісто. Зверху засипаємо кокосову стружку, змішану з цукром, що залишився. Випікаємо пиріг в духовці 40 хвилин, температура - 180 градусів.
Гарячий пиріг полийте вершками.
Смачного!