Вівсяне печиво з кокосовою стружкою
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую рецепт приготування вівсяного печива з кокосовою стружкою, дуже легка випічка особливо добре поєднується з кавою. Ароматне хрустке печиво ви можете з собою взяти куди завгодно!
Вівсяне печиво дуже корисно, набагато корисніше, чим інші. Щоб зробити його ще ароматні, додайте кокосову стружку. Замість звичайної борошна я додаю житнє, так і колір, і присмак виходять оригінальніше. Особливо гарні печива в охолодженому вигляді, вмочати їх можна в каву або чай - смакота!
- Борошно житнє - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 0, 75 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Вівсяні пластівці - 3-4 Ст. Ложок
- Кокосова стружка - 2-3 Ст. Ложок
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Морська сіль - 0, 3 чайних ложки
- Ванілін - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Збийте яйця з цукром, додайте масло вершкове (заздалегідь його краще дістати з холодильника, щоб масло було м'яким), ванілін, розпушувач і сіль.
Також додайте кокосову стружку, вівсяні пластівці, а також борошно. Замісити тісто, воно повинно бути досить густим, але не тугим.
Деко застеліть пергаментом, ложкою викладайте невеликі заготовки печива, можете їх робити круглими або іншої форми. До речі, раджу ложку намочити (просто водою або маслом), щоб тісто не липнуло до неї.
Я особливо форму печінкою не надаю, таким воно мені здається більш оригінальним. Випікати його треба при 180 градусів хвилин 15-20.
Готове вівсяне печиво з кокосовою стружкою можете посипати цукровою пудрою, коли воно трохи охолоне.
Приємного чаювання!