Млинці з маком та кокосовою стружкою
(покроковий рецепт з фото)
Багато я їла фаршированих млинців, але таких не пробувала. Дуже ароматна начинка на основі маку, кокоса і ванілі перетворює це блюдо в справжній десерт. Звичайно, вони обов'язково сподобається дітям.
При приготуванні начинки я б радила додати трохи манної крупи: вона зробить начинку ще більш однорідною. А також млинці можете приготувати за своїм улюбленим рецептом.
- Молоко - 1 Склянка (млинці)
- Вода - 1/2 склянки (млинці)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (млинці)
- Куряче яйце - 1 штука (млинці)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (млинці)
- Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок (млинці)
- Сіль - 1 щіпка (млинці)
- Мак - 3 Ст. Ложки (начинка)
- Цукрова пудра - 1, 5 Ст. Ложки (начинка)
- Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки (начинка)
- Молоко - 4 Ст. Ложки (начинка)
1. Мак змішайте з цукровою пудрою.
2. Додайте молоко і кокосову стружку. Дайте настоятися.
3. Змішайте всі інгредієнти для млинців.
4. Випікайте млинці, змащуючи сковорідку і млинці маслом.
5. На кожен млинець викладіть начинку.
6. Поверніть трубочкою.
7. Розріжте навпіл. Прикрасьте цукровою пудрою і м'ятою. Смачного!