Маннік з кокосовою стружкою
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт цілком гідний вашої уваги. Маннік виходить дуже пишний, ніжний і смачний. Приготуйте його недільного ранку для своєї сім'ї.
Для того, щоб урізноманітнити смак звичайного манника, пропоную додати в нього кокосову стружку. З'являються нові відтінки смаку, які йдуть страви тільки на користь. Спробуйте приготувати!
- Манна крупа - 200 грам
- Кокосова стружка - 50 грам
- Борошно - 50 грам
- Цукор - 100 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Персики - 200 грам (консервовані)
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
Яйця збийте з цукром. Додайте борошно, манку і сметану. Дайте постояти, щоб манка набухла.
Потім додайте рослинне масло, кокосову стружку і соду. Перемішайте.
Вилийте тісто у форму для випічки і викладіть нарізані персики. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40-50 хвилин.
Готовий маннік остудіть і угощайтесь.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!