Пісочне печиво з кокосовою стружкою
(покроковий рецепт з фото)
Шалено смачне і ароматне пісочне печиво з кокосовою стружкою сподобається вам і вашим рідним. Головне - не забудьте заздалегідь заварити чорний або зелений чай і запросити їх на чаювання з десертом.
Хрустке пісочне печиво - ідеальний десерт для домашнього чаювання! Вам не доведеться купувати печиво в магазині і ви точно будете знати з яких саме інгредієнтів воно приготовлено. Ви можете додати кокосову стружку прямо в тісто або ж присипати їй пісочний заготовки перед випічкою.
- Вершкове масло - 100 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Цукор - 50 грам
- Сіль - 2 щіпки
- Стружка кокосова - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 0, 25 чайних ложки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Розтопити вершкове масло в мікрохвильовці або на водяній бані, перелийте в глибоку ємність. Замість масла можна використовувати якісний маргарин, не поширюється!
Злегка остудіть масло, щоб в ньому не сварились яйце. Вбийте в ємність куряче яйце, всипте цукор, сіль, розпушувач. Збийте все виделкою або вінчиком.
Всипте пшеничне борошно і замісіть пісочне тісто.
Тісто скачайте в кулю, накрийте харчовою плівкою і помістіть в холодильник на 20 хвилин.
Після цього розігрійте духовку до 180 градусів, застелите пергаментним папером. Відщипуючи від тесту невеликі частини, скачайте їх в колобки між долонями. Кожен колобок умочіть з одного боку в кокосову стружку.
Викладіть заготовки на пергаментний папір і помістіть деко в духовку на 15 хвилин. Слідкуйте за поверхнею випічки, щоб вона не підгоріла.
Викладіть печиво з кокосовою стружкою на тарілку і присипте цукровою пудрою, якщо вона є у вас в наявності.