Рецепт Чоп королівський фото

Чоп королівський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Сир , Майонез
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Соуси , Відбивні
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачна свинина"під шубою" у вигляді відбивних побалує смакові рецептори справжніх м'ясоїдів. Ця страва може стати святковим. Подавайте відбивні з зеленню і свіжими овочами.

Опис приготування:

Якщо ви хочете приготувати відбивна по-царськи у домашніх умовах, вам знадобиться свинина, ріпчаста цибуля і сир. Майонезом потрібно промащувати кожен шар, а до відбивних можна приготувати такий же соус (майонезний з часником). Також до царських відбивних підійде будь-який червоний гострий соус або легкий вершковий соус.

  • Свинина - 1500 грам
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Майонез - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
чоп королівський - фото крок 1
1. Чому це блюдо називається відбивна по-царськи? Вся справа в тому, що м'ясо готується дещо незвичним способом, а результат приготованого кулінарного шедевра здивує навіть досвідчених м'ясоїдів і гурманів.
чоп королівський - фото крок 2
2. Нарізаємо свинину на частини, товщиною близько 1 см. Після цього відбиваємо ретельно м'ясо, солимо і приправляємо його за смаком. Я зазвичай використовую суміш перців додаю чилі або паприку.
чоп королівський - фото крок 3
3. Викладаємо відбивні, а зверху змащуємо майонезом. Наступний шар - цибулю кільцями і знову майонез. Завершальний акорд - тертий сир на великій тертці. Тепер можна відправляти форму в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо відбивні близько 25 хвилин при температурі 180 градусів.
чоп королівський - фото крок 4
4. Деякі додають ще нарізану кільцями картопля - але це справа смаку. Я готую м'ясо під сирно-цибулевий скоринкою і воно виходить чудовим! До таких відбивних підійдуть соління або свіжі овочі, а також гострий або вершковий соус.

Схожі рецепти