Чоп королівський
(покроковий рецепт з фото)
Смачна свинина "під шубою" у вигляді відбивних побалує смакові рецептори справжніх м'ясоїдів. Ця страва може стати святковим. Подавайте відбивні з зеленню і свіжими овочами.
Якщо ви хочете приготувати відбивна по-царськи у домашніх умовах, вам знадобиться свинина, ріпчаста цибуля і сир. Майонезом потрібно промащувати кожен шар, а до відбивних можна приготувати такий же соус (майонезний з часником). Також до царських відбивних підійде будь-який червоний гострий соус або легкий вершковий соус.
- Свинина - 1500 грам
- Цибуля - 2-3 штук
- Майонез - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Чому це блюдо називається відбивна по-царськи? Вся справа в тому, що м'ясо готується дещо незвичним способом, а результат приготованого кулінарного шедевра здивує навіть досвідчених м'ясоїдів і гурманів.
2. Нарізаємо свинину на частини, товщиною близько 1 см. Після цього відбиваємо ретельно м'ясо, солимо і приправляємо його за смаком. Я зазвичай використовую суміш перців додаю чилі або паприку.
3. Викладаємо відбивні, а зверху змащуємо майонезом. Наступний шар - цибулю кільцями і знову майонез. Завершальний акорд - тертий сир на великій тертці. Тепер можна відправляти форму в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо відбивні близько 25 хвилин при температурі 180 градусів.
4. Деякі додають ще нарізану кільцями картопля - але це справа смаку. Я готую м'ясо під сирно-цибулевий скоринкою і воно виходить чудовим! До таких відбивних підійдуть соління або свіжі овочі, а також гострий або вершковий соус.