Рецепт Чізкейк без випічки фото

Чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Молочні продукти , Сир
Страви без випічки
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Десерти , Без випічки , Чізкейк
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Хто не любить чізкейк? ситний, ніжний, з кремовою сирною прошарком. До того ж такий, який не треба випікати. Зробимо його з печива, сиру і прикрасимо персиками. До того ж, чізкейк виглядає чудово!

Опис приготування:

Чізкейк без випічки виглядає професійно, але, повірте, приготувати його зовсім нескладно. Такий чізкейк відмінно підійде для Дня народження або ювілею. До того ж, він задовольнить всі потреби любителів м'яких десертів. Отже, замішуємо інгредієнти для приготування сирного шару. Готуємо коржик з печива. Викладаємо шари і відправляємо в холодильник. Прикрашаємо персиками і готово!

  • Пісочне печиво з лікером Амаретто - 20 штук
  • Крекери Грема - 4 штуки
  • Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вода кип'ячена - 2 Ст. Ложки
  • Желатин - 2 чайних ложки
  • Сир вершковий - 220 грам
  • Сир Рікотта - 3/4 склянки (можна замінити м'яким сиром або сирним сиром.)
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Sиr Маскарпоне - 1/2 склянки (можна замінити сметаною.)
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
  • Вершки жирні - 1 Склянка
  • Персики - 5-6 штук (можна використовувати консервовані.)
чізкейк без випічки - фото крок 1
1. Пісочне печиво зі смаком Амаретто можна знайти в багатьох магазинах.
чізкейк без випічки - фото крок 2
2. У блендер складіть пісочне печиво і крекери.
чізкейк без випічки - фото крок 3
3. Збийте печиво з крекерами до однорідної маси.
чізкейк без випічки - фото крок 4
4. У блендер додайте підтале вершкове масло і щіпку солі. Збийте.
чізкейк без випічки - фото крок 5
5. У форму для випічки торта викладіть масу з блендера. Притисніть ложкою і обов'язково зробіть невеликі бортики. З 10 хвилин відправте форму з тестом в духовку, розігріту до 180 градусів.
чізкейк без випічки - фото крок 6
6. Желатин замочити у воді. Нехай набухає протягом 10 хвилин.
чізкейк без випічки - фото крок 7
7. У мисці дерев'яною ложкою або в кухонному комбайні, використовуючи насадку для приготування тіста, замішайте вершковий сир, Рікотту і цукор.
чізкейк без випічки - фото крок 8
8. Додайте до сиру з цукром лимонний сік, Маскарпоне і ванільний цукор. Перемішайте.
чізкейк без випічки - фото крок 9
9. В іншій мисці збийте охолоджені вершки в густу піну.
чізкейк без випічки - фото крок 10
10. Набряклий желатин розчиніть в мікрохвильовці. Буде достатньо 10 секунд (або трохи більше). Головне - не звариш його. Потім додайте в сирну масу в блендері.
чізкейк без випічки - фото крок 11
11. Акуратно, помішуючи, введіть в сирно-желатинову масу збиті вершки. Заважайте до однорідної маси.
чізкейк без випічки - фото крок 12
12. Отриманий крем викладіть на шар печива у формі.
чізкейк без випічки - фото крок 13
13. Розрівняйте креязикай шар і відправте на 2-3 години в холодильник.
чізкейк без випічки - фото крок 14
14. Займемося персиками. Якщо ви використовуйте консервовані половинки персиків, то переходите відразу до прикраси торта. Консервовані персики треба буде тільки злегка просушити на паперовому рушнику і порізати тонкими часточками. А якщо використовуєте свіжі, то доведеться повозитися. Очищені від шкірки і нарізані на однакові за розміром часточки персики викладіть в сотейник, додайте цукор, вода і ром. Доведіть до кипіння і варіть протягом 7-9 хвилин.
чізкейк без випічки - фото крок 15
15. Цукора використовуйте стільки, скільки вважаєте за потрібне. Все залежить від солодощі персиків. Рома треба додати ложку, а води - третину склянки.
чізкейк без випічки - фото крок 16
16. Готові часточки персиків треба охолодити, розрізати (якщо треба) і викласти на чізкейк по спіралі, починаючи від центру.
чізкейк без випічки - фото крок 17
17. Чізкейк без випічки готовий! Смачного!

Схожі рецепти