Чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить чізкейк? ситний, ніжний, з кремовою сирною прошарком. До того ж такий, який не треба випікати. Зробимо його з печива, сиру і прикрасимо персиками. До того ж, чізкейк виглядає чудово!
Чізкейк без випічки виглядає професійно, але, повірте, приготувати його зовсім нескладно. Такий чізкейк відмінно підійде для Дня народження або ювілею. До того ж, він задовольнить всі потреби любителів м'яких десертів. Отже, замішуємо інгредієнти для приготування сирного шару. Готуємо коржик з печива. Викладаємо шари і відправляємо в холодильник. Прикрашаємо персиками і готово!
- Пісочне печиво з лікером Амаретто - 20 штук
- Крекери Грема - 4 штуки
- Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Вода кип'ячена - 2 Ст. Ложки
- Желатин - 2 чайних ложки
- Сир вершковий - 220 грам
- Сир Рікотта - 3/4 склянки (можна замінити м'яким сиром або сирним сиром.)
- Цукор - 3/4 склянки
- Sиr Маскарпоне - 1/2 склянки (можна замінити сметаною.)
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 2 чайних ложки
- Вершки жирні - 1 Склянка
- Персики - 5-6 штук (можна використовувати консервовані.)
1. Пісочне печиво зі смаком Амаретто можна знайти в багатьох магазинах.
2. У блендер складіть пісочне печиво і крекери.
3. Збийте печиво з крекерами до однорідної маси.
4. У блендер додайте підтале вершкове масло і щіпку солі. Збийте.
5. У форму для випічки торта викладіть масу з блендера. Притисніть ложкою і обов'язково зробіть невеликі бортики. З 10 хвилин відправте форму з тестом в духовку, розігріту до 180 градусів.
6. Желатин замочити у воді. Нехай набухає протягом 10 хвилин.
7. У мисці дерев'яною ложкою або в кухонному комбайні, використовуючи насадку для приготування тіста, замішайте вершковий сир, Рікотту і цукор.
8. Додайте до сиру з цукром лимонний сік, Маскарпоне і ванільний цукор. Перемішайте.
9. В іншій мисці збийте охолоджені вершки в густу піну.
10. Набряклий желатин розчиніть в мікрохвильовці. Буде достатньо 10 секунд (або трохи більше). Головне - не звариш його. Потім додайте в сирну масу в блендері.
11. Акуратно, помішуючи, введіть в сирно-желатинову масу збиті вершки. Заважайте до однорідної маси.
12. Отриманий крем викладіть на шар печива у формі.
13. Розрівняйте креязикай шар і відправте на 2-3 години в холодильник.
14. Займемося персиками. Якщо ви використовуйте консервовані половинки персиків, то переходите відразу до прикраси торта. Консервовані персики треба буде тільки злегка просушити на паперовому рушнику і порізати тонкими часточками. А якщо використовуєте свіжі, то доведеться повозитися. Очищені від шкірки і нарізані на однакові за розміром часточки персики викладіть в сотейник, додайте цукор, вода і ром. Доведіть до кипіння і варіть протягом 7-9 хвилин.
15. Цукора використовуйте стільки, скільки вважаєте за потрібне. Все залежить від солодощі персиків. Рома треба додати ложку, а води - третину склянки.
16. Готові часточки персиків треба охолодити, розрізати (якщо треба) і викласти на чізкейк по спіралі, починаючи від центру.
17. Чізкейк без випічки готовий! Смачного!