Чізкейк без випічки з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Цей неперевершений чізкейк готується на основі печива, вишні і вершкового сиру. Зверніть увагу, що випікати нічого не потрібно, десерт просто заморожується в холодильнику.
Перед вами простий рецепт приготування чізкейк без випічки з вишнею. Готується все гранично просто, для початку розкришеним печивом заповнюється форма для чізкейку і гарненько утрамбовується, інші інгредієнти збиваються до однорідності, а потім перекладаються на корж. Зазвичай я заморожую чізкейк на ніч, але якщо у вас добре морозить холодильник, цілком вистачить 3-4 годину. Хай щастить!
- Печиво - 1, 5 склянки (розкришене)
- Цукор коричневий - 1/3 склянки
- Вершкове масло - 70 грам
- Вершки - 2 склянки
- Вершковий сир - 450 грам
- Цукор - 1/3 склянки
- Вишневій варення - 1 Склянка (без кісточок)
Форму для чізкейку щільно утрамбовують розкришеним печивом і ставимо в холодильник.
Вершковий сир збийте з лимонним соком. Додайте до нього вершки і цукор, збивайте до однорідної маси.
У форму з печивом вливаємо зроблену "повітряну масу", зверху накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник. Найкраще поставити на ніч - для хорошого застигання.
На застиглий чізкейк викладаємо вишні з варення.
Готово! Смачного!