Червоний буряк з ріпою і печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите буряк, але знаєте мало рецептів з її використанням, я розповім вам, як приготувати червоний буряк смачно і швидко, а головне - корисно. Сьогодні ми будемо готувати салат з цього овоча.
Такий салат краще подавати теплим. Він буде чудово виглядати на вашому столі і обов'язково здивує всіх. Готується він легко і просто, не викличе труднощів навіть у недосвідченої господині. Важливо відмітити, що запечені овочі виходять набагато смачніше і корисніше, ніж відварені. Смачного!
- Куряча печінка - 500 грам
- Олія гарбузова - 6 Ст. Ложок
- Листя тархуна - 1 пучок
- Salat корн - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Буряк - 2 штуки
- Оцет яблучний - 6 Ст. Ложок
- Буряк - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
1
Буряк і ріпу добре помийте, натріть рослинним масло і запечіть до готовності в духовці при 200 ° С.
2
Готові овочі очистіть і наріжте кружальцями.
3
Для соусу змішайте гарбузове масло і оцет, приправте сіллю і перцем.
4
На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте печінку на середньому вогні 5-7 хвилин.
5
У салатну миску складіть готові овочі, зелень, зверху викладіть печінку і полийте все соусом.