Салат з ріпою і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом простого, але дуже смачного салату з ріпки і моркви. Він виходить солодким, соковитим і легким. Якщо хочете розвантажитися, то їм можна замінити звичний вечерю.
Докладніше, як приготувати салат з ріпою і морквою, я розповім нижче. Якщо вам не вистачає солодощі, то додайте будь-сироп або цукор. Для більш цікавого смаку родзинки можна замінити на фініки, а оливкове масло горіховим.
- Буряк - 250-300 грам
- Ізюм - 50 грам
- Морква - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Яблуко - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти.
Ізюм промийте, потім залийте окропом і залиште на 10 хвилин.
Ріпу очистите від шкірки, наріжте брусочками. Можна скористатися теркою для корейської моркви.
Моркву натріть на тертці корейської.
Яблуко натріть на крупній тертці. Полийте салат лимонним соком.
Додайте родзинки, заправте рослинним маслом і добре перемішайте.
Салат з ріпою і морквою готовий, смачного!