Рецепт Щи з ріпою фото

Щи з ріпою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Щи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Апетитні і духмяні традиційні щі з ріпою в домашніх умовах - прекрасний варіант для обіду. Якщо ви любите перші страви, тоді цей рецепт обов'язково буде вам до смаку.

Опис приготування:

1. На сковороду налийте трохи олії, розігрійте на середньому вогні.

2. Вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками м'ясо (в даному випадку в рецепті приготування щей з ріпою використовується яловичина, але ви можете взяти також і інше м'ясо за смаком). Обсмажте на сильному вогні до утворення скоринки, а потім перекладіть в горщики.

3. Додайте води так, щоб вона покрила м'ясо. Оперувати в розігріту духовку гаситися хвилин на 45.

4. Тепер можна зайнятися овочами. Очистіть цибулю, наріжте його невеликими кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажте на сковороді до прозорості.

5. Очистіть моркву з ріпою, наріжте тонкими брусочками. Викладіть на сковороду і продовжуйте смажити, періодично помішуючи.

6. Ще один необов'язковий, але дуже цікавий інгредієнт - це яблуко. Очистіть його, наріжте брусочками і додайте до овочів.

7. Дістаньте горщики з духовки, розкладіть в них зажарку.

8. Розподіліть квашену капусту. При бажанні щі з ріпою в домашніх умовах можна доповнити томатною пастою, щоб був більш насичений колір.

9. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте при бажанні лавровий лист і інші спеції.

10. Очистіть і пропустіть через прес часник. Додайте його по чуть-чуть в кожен горошок.

11. Тепер можна накрити їх кришечками і відправити назад в духовку. Томіть при температурі близько 170 градусів не менше 2-2.5 годин.

Ось такий варіант, як приготувати борщ з ріпою в горщиках. Смачного!

  • М'ясо - 300 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 1-2 штук
  • Буряк - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Квашена капуста - 500 грам
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. На сковороду налийте трохи олії, розігрійте на середньому вогні.

2. Вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками м'ясо (в даному випадку в рецепті приготування щей з ріпою використовується яловичина, але ви можете взяти також і інше м'ясо за смаком). Обсмажте на сильному вогні до утворення скоринки, а потім перекладіть в горщики.

3. Додайте води так, щоб вона покрила м'ясо. Оперувати в розігріту духовку гаситися хвилин на 45.

4. Тепер можна зайнятися овочами. Очистіть цибулю, наріжте його невеликими кубиками. Викладіть на сковороду і обсмажте на сковороді до прозорості.

5. Очистіть моркву з ріпою, наріжте тонкими брусочками. Викладіть на сковороду і продовжуйте смажити, періодично помішуючи.

6. Ще один необов'язковий, але дуже цікавий інгредієнт - це яблуко. Очистіть його, наріжте брусочками і додайте до овочів.

7. Дістаньте горщики з духовки, розкладіть в них зажарку.

8. Розподіліть квашену капусту. При бажанні щі з ріпою в домашніх умовах можна доповнити томатною пастою, щоб був більш насичений колір.

9. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте при бажанні лавровий лист і інші спеції.

10. Очистіть і пропустіть через прес часник. Додайте його по чуть-чуть в кожен горошок.

11. Тепер можна накрити їх кришечками і відправити назад в духовку. Томіть при температурі близько 170 градусів не менше 2-2.5 годин.

Ось такий варіант, як приготувати борщ з ріпою в горщиках. Смачного!

Схожі рецепти